Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De kindvriendelijke tuin   

Een plek vol genot zowel voor jou als voor de kinderen. Lekker een krantje lezen terwijl de kinderen heerlijk in de kindvriendelijke tuin kunnen spelen. En omdat je ze niet de hele tijd in de gaten hoeft te houden kan iedereen lekker ontspannen. Een tuin met overzicht, waarbij jouw kinderen niet zomaar weg kunnen lopen en er geen gevaarlijke obstakels voor de kinderen zijn. Wie wil dat nou niet?   

kindvriendelijktuin

H.W. Mollema Hoveniers- & BestratingbedrijfEen tuin voor het hele gezin 

Kinderen zijn vaak erg nieuwsgierig en willen van alles proberen te ontdekken. Vaak denken ze hier minder goed bij na en zien ze de consequenties hiervan minder goed in. Toch is het hartstikke leuk om als kind een tuin te hebben waarin je vrij kan bewegen en spelen. Daarom zorgt Mollema ervoor dat een kindvriendelijke tuin veiligheid garandeert bij jouw kind. Laat je kind vrij in de tuin spelen en ze dingen op een veilige manier ontdekken. 

De kenmerken van een kindvriendelijke tuin 

In een kindvriendelijke tuin zitten verschillende elementen verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan een zandbak, een speeltoestel en een zachte ondergrond voor als de kinderen vallen. Gras is de ideale ondergrond, net zoals kunststoftegels en een vlonder. Natuurlijk is ook een plekje in de tuin waar ze zich kunnen verstoppen bij de tuinaanleg niet te missen, evenals een pad door de tuin heen of een speelveld om op te rennen. Waar ze van zowel hun speelgoed als de natuur kunnen genieten. Het is belangrijk dat een kindvriendelijke tuin voor het hele gezin en veilig is. Zorg ervoor dat er geen giftige planten in de tuin zitten en dat de tuin een erfafscheiding of een omheining bevat zodat de kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen. 

Speeltoestel- kindvriendelijke tuinOverzichtelijke kindvriendelijke tuinVlinder gezinstuin

Waarom een kindvriendelijke tuin? 

Kinderen houden van uitdagingen, lekker spelen en kliederen. Als je jouw kinderen rustig hun gang wil laten gaan is het belangrijk dat ze volop van de natuur kunnen proeven en verschillende speelelementen speciaal voor de kinderen in de tuin zitten. Jouw kinderen zullen hun horizon verbreden als ze zelf de natuur kunnen ontdekken. Een kindvriendelijke tuin is een tuin waar zowel jij als je kinderen helemaal tot zichzelf kunnen komen.

De kindvriendelijke tuin bij H.W Mollema kiezen 

De specialisten van Mollema doen er alles aan om jouw tuin en de tuinaanleg af te stemmen om je wensen, zo ook de kindvriendelijke tuin. Zo denken we niet alleen aan de voordelen die een kindvriendelijke tuin voor kinderen kunnen hebben, maar ook aan jou als ouder. Zo is het vaak prettig om niet te veel tuinonderhoud te hebben aan de tuin, denk bijvoorbeeld aan een kunststof zandbak die je kan verplaatsen door de tuin heen. Deze hoef je vervolgens ook niet schoon te maken, doordat je deze kan sluiten. Wij kunnen ook een tuinhuisje voor kinderen plaatsen in je kindvriendelijke tuin om het plezier van je kind te vergroten, zonder dat al het speelgoed buiten ligt. Wij denken graag met je mee om een kindvriendelijke tuin te ontwerpen die niet alleen jouw kind bevalt, maar ook jou. 

Benieuwd naar de kindvriendelijke tuin? 

De kindvriendelijke tuin is met al zijn opties een uitkomst. Kom met ideeën en wensen en wij zullen ervoor zorgen dat jouw kindvriendelijke tuinwens werkelijkheid wordt. Met een groot aanbod aan materiaal en creativiteit ben je voor een kindvriendelijke tuin bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Maak nu een afspraak met een van onze specialisten of neem voor verdere vragen over ons aanbod en onze werkzaamheden contact met ons op. Wil je meer weten over wat Mollema nog meer kan betekenen voor je tuin? Bekijk de ecologische tuin, de Japanse tuin of de moderne tuin snel op onze website. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject