Automower

Grasonderhoud nodig? Husqvarna Automower doet het voor u!

U hebt een mooi gazon in uw bezit, wat u graag mooi wilt houden. Om te zorgen dat uw grasperk ook daadwerkelijk netjes blijft, moet het gras regelmatig gemaaid worden. Om dit makkelijker te maken voor u, bieden wij, in samenwerking met BTN de Haas (dealer), de Husqvarna Automower. Dit grasmaaier systeem onderhoudt geheel automatisch, zonder lawaai, uw gazon!

Geïnteresseerd in de Automower?
Neem gerust contact met ons op.

Bel: 0589 43 11 35
Whatsapp: 06 159 384 87
Mail: info@hwmollema.nl

Automatisch grasonderhoud in Groningen en omgeving? BTN de Haas levert en Mollema installeert!

Heeft u een mooi gazon, maar te weinig tijd om het te maaien? De Husqvarna Automower lost dit probleem voor u op. Deze automatische grasmaaier hoeft alleen maar geïnstalleerd te worden, waarna u geniet van een mooi gazon. In welke voordelen u dan wordt voorzien? 


  • Het automatische systeem: Wanneer u over een (groot) gazon beschikt, kost het gras maaien de nodige tijd. Dit is wel noodzakelijk want een mooi gazon vergt onderhoud. De Automower doet dit geheel automatisch voor u. Team Mollema installeert, u geniet!
  • Geen lawaai: De automower staat er om bekend snel, efficiënt, maar ook stil te maaien.  
  • Werkt ook in de regen: De Automower is beschermd tegen regen, stof en gemaaid gras. Daarom is het maaien onder verschillende weersomstandigheden altijd mogelijk. 
  • Geen sporen: Dankzij het unieke maaisysteem, maakt een automower willekeurige patronen. Het voorkomt beschadigingen en sporen en zorgt voor een glad tapijt.  
  • Geschikt voor elk gazon: Omdat elk gazon anders, is er voor elk gazon een ander model de beste match. Steile hellingen en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower. 

Husqvarna Automower aanschaffen?

Wilt u graag een Husqvarna robotmaaier kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met BTN de Haas als leverancier voorzien wij u graag in een uitgebreid advies over de best passende Automower met zeer professionele installatie. Daarnaast krijgt u een uniek 5-jarig garantieplan, de winterservice en het Automower Hotel.  

5 jaar garantieplan 

Bang voor mankementen? BTN de Haas biedt een 5 jaar garantieplan waarmee u een unieke garantieverlenging in handen heeft. U bent verzekerd voor o.a.: 

  • Gegarandeerde inruil* 
  • 50% van de aankoopwaarde na inruil 
  • Jarenlang verzekerd van gebruiksplezier 
  • Keuze voor totale ontzorging 
  • Jaarlijkse check en registratie in controlelijst

Automower winterservice

Net als elk apparaat, presteert ook de Automower het best in combinatie met goed onderhoud. De winter is hiervoor het juiste moment. Zo weet u zeker dat u het komende seizoen verzekerd bent van een strak gazon. Ook verlengt u hiermee de levensduur van de Automower, voor nóg langer automatisch plezier.  

Automower Hotel

Naast de winterservice kan de Automower ook overwinteren in het speciale Automower Hotel. De voorwaarde hiervoor is wel dat dit alleen kan in combinatie met een winterservice. Tijdens de overwintering wordt uw Automower voorzien van een volledige servicebeurt en staat hij bij u niet in de weg. 

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV