Automower

Grasonderhoud nodig? Husqvarna Automower doet het voor je!

Je hebt een mooi gazon in het bezit, wat je graag mooi wilt houden. Om te zorgen dat je grasperk ook daadwerkelijk netjes blijft, moet het gras regelmatig gemaaid worden. Om dit makkelijker te maken, bieden wij, in samenwerking met BTN de Haas (dealer), de Husqvarna Automower. Dit grasmaaiersysteem onderhoudt geheel automatisch, zonder lawaai, jouw gazon!

Geïnteresseerd in de Automower?
Neem gerust contact met ons op.

Bel: 0589 43 11 35
Whatsapp: 06 159 384 87
Mail: info@hwmollema.nl

Automatisch grasonderhoud in Groningen en omgeving? BTN de Haas levert en Mollema installeert!

Heb je een mooi gazon, maar te weinig tijd om het te maaien? De Husqvarna Automower lost dit probleem voor je op. Deze automatische grasmaaier hoeft alleen maar geïnstalleerd te worden, waarna je geniet van een mooi gazon. In welke voordelen je dan wordt voorzien? 


  • Het automatische systeem: Wanneer je over een (groot) gazon beschikt, kost het gras maaien de nodige tijd. Dit is wel noodzakelijk want een mooi gazon vergt onderhoud. De Automower doet dit geheel automatisch voor je. Team H.W. Mollema installeert, jij geniet!
  • Geen lawaai: De automower staat er om bekend snel, efficiënt, maar ook stil te maaien.  
  • Werkt ook in de regen: De Automower is beschermd tegen regen, stof en gemaaid gras. Daarom is het maaien onder verschillende weersomstandigheden altijd mogelijk. 
  • Geen sporen: Dankzij het unieke maaisysteem, maakt een automower willekeurige patronen. Het voorkomt beschadigingen en sporen en zorgt voor een glad tapijt.  
  • Geschikt voor elk gazon: Omdat elk gazon anders, is er voor elk gazon een ander model de beste match. Steile hellingen en oneffenheden in het gazon vormen geen probleem voor de Automower. 

Husqvarna Automower aanschaffen?

Wil je graag een Husqvarna robotmaaier kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met BTN de Haas als leverancier voorzien wij je graag van een uitgebreid advies over de best passende Automower met zeer professionele installatie. Daarnaast krijg je een uniek 5-jarig garantieplan, de winterservice en het Automower Hotel.  

5 jaar garantieplan 

Bang voor mankementen? BTN de Haas biedt een 5-jarig garantieplan waarmee je een unieke garantieverlenging in handen hebt. Je bent verzekerd voor o.a.: 

  • Gegarandeerde inruil* 
  • 50% van de aankoopwaarde na inruil 
  • Jarenlang verzekerd van gebruiksplezier 
  • Keuze voor totale ontzorging 
  • Jaarlijkse check en registratie in controlelijst

*Vraag naar de voorwaarden.

Automower winterservice

Net als elk apparaat, presteert ook de Automower het best in combinatie met goed onderhoud. De winter is hiervoor het juiste moment. Zo weet je zeker dat je het komende seizoen verzekerd bent van een strak gazon. Ook verleng je hiermee de levensduur van de Automower, voor nóg langer automatisch plezier.  

Automower Hotel

Naast de winterservice kan de Automower ook overwinteren in het speciale Automower Hotel. De voorwaarde hiervoor is wel dat dit alleen kan in combinatie met een winterservice. Tijdens de overwintering wordt jouw Automower voorzien van een volledige servicebeurt en staat hij bij jou niet in de weg. 

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.