Professionele erfafscheiding

Hoe heerlijk is het om in jouw tuin te kunnen genieten, zonder dat de buren je kunnen zien. Hoe fijn zou het zijn om een plek te creëren die afgeschermd is van de omgeving? Om van je eigen tuin een plek te maken die door erfafscheiding extra sfeer uitstraalt? Erfafscheiding kan zowel in de voortuin als achtertuin. H.W. Mollema biedt genoeg mogelijkheden als het gaat om een erfscheiding.

Waarom een erfafscheiding ideaal is

Waar een erfafscheiding in de eerste plaats je tuin scheidt van je buren en de buitenwereld, heeft een erfafscheiding nog meer voordelen om er een aan te schaffen. Zo kan een erfafscheiding inkijk verminderen, de veiligheid van je woning verbeteren en de invloed van het weer op je tuin verminderen. Daarnaast kan een erfafscheiding ook dienen als steunpilaar voor een schuur of bijgebouw. Wij leggen graag uit welke voordelen er nog meer zijn en wat een erfafscheiding voor jouw tuin kan bieden.

Metalen of natuurlijke erfafscheiding kan geplaatst worden voor: 

Erfafscheidingen hebben vele voordelen en deze kunnen per tuin verschillen. H.W. Mollema heeft de grootste redenen om een erfafscheidingen te laten plaatsen op een rijtje voor je neergezet:

  • Extra sfeer
  • Privacy
  • Veiligheid 
  • Sier
  • Geluidswerend

Van metaal tot een natuurlijke erfafscheiding  

Wil je meer privacy? Wil je dat de tuin meer sfeer uitstraalt? Wil je jouw tuin afschermen voor de sier? Wil je voorkomen dat je kinderen of huisdieren zomaar de tuin kunnen verlaten? Erfafscheiding is de oplossing. Er zijn veel diverse mogelijkheden die toegepast kunnen worden bij een erfafscheiding. Om jou te voorzien van een erfafscheiding die het beste bij jou past, biedt H.W. Mollema een breed scala aan erfafscheidingen. Je kunt bij ons terecht voor natuurlijke erfafscheidingen, groene erfafscheidingen, hekwerken en schuttingen van verschillende materialen. Wat je wens ook is, H.W. Mollema helpt je graag verder.

Waarom kiezen voor H.W. Mollema bij je erfafscheiding?

Met jouw wensen en ideeën en onze jarenlange ervaring zullen wij bij H.W. Mollema samen tot het beste resultaat voor jouw erfafscheiding komen. Door de vele opties en mogelijkheden begrijpen we dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Bij H.W. Mollema kijken we niet alleen naar een mooie en goed functionerende erfafscheiding, maar naar het geheel. We helpen je graag om jouw droom-erfafscheiding te verwezenlijken.

Eisen erfafscheiding en erfgrens

Bij H.W. Mollema hebben we oog voor tuinontwerp. Onze specialisten weten precies wat wel en niet past bij jouw tuin. Erfafscheidingen kunnen divers zijn en verschillende sferen uitstralen. Zo zal een erfafscheiding in een Japanse tuin er anders uitzien dan in een watertuin of moderne tuin. Bij H.W. Mollema gaan we met jou in gesprek om jouw wensen te bespreken en eraan te voldoen. Samen creëren wij een tuinontwerp dat perfect aansluit bij de erfafscheiding.

Eisen erfafscheiding en erfgrens  

H.W. Mollema houdt volledig rekening met de eisen waaraan een erfafscheiding moet voldoen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat de erfafscheiding op minimaal twee meter afstand van een boom staat en dat er geen openingen in zitten. Zo vermijden we mogelijke discussiepunten en bouwt H.W. Mollema een erfafscheiding waar je lang profijt van zult hebben.

H.W. Mollema helpt bij jouw erfafscheiding  

De aanschaf van een erfafscheiding is een eenmalige investering. Wij helpen je graag bij het vinden van kwalitatief goed materiaal. Zowel natuurlijke als metalen erfafscheidingen gaan jarenlang mee. Kies je voor een natuurlijke erfafscheiding? Bij H.W. Mollema helpen we je ook graag met het onderhoud ervan.

Geïnteresseerd in een erfafscheiding?

Ben je benieuwd naar wat H.W. Mollema nog meer te bieden heeft? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Eén van onze specialisten komt bij jou langs om jouw ideeën en de mogelijkheden te bespreken. Naast erfafscheidingen kan H.W. Mollema je ook helpen bij het bouwen van een buitenkeuken, een waterwellness of simpelweg grondwerk. Benieuwd naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.