Certificaten en keurmerken van een professionele hovenier

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming zijn keurmerken en certificaten voor ons erg belangrijk. Wij willen het beste voor het milieu, onze medewerkers en natuurlijk voor jou als onze klant. Op deze pagina kunt je lezen wat onze certificaten inhouden.

VHG Garantiecertificaat

H.W. Mollema is aangesloten bij de branchevereniging VHG. Je weet hierdoor zeker dat je te maken hebt met een professionele hovenier. Van tevoren krijg je een duidelijke en gedetailleerde offerte en een exemplaar van de algemene consumentvoorwaarden van VHG. Zo kun je vervolgens zorgeloos genieten, vertrouwend op de kwaliteit van jouw VHG-hovenier. Mocht er toch iets niet in orde zijn, dan heb je de garantie dat de fouten en schade worden hersteld.

ISO Certificaat

Ook als bedrijf zijnde hebben wij bewezen dat we onze organisatie en processen goed op orde hebben. Dit is beloond met een ISO certificaat. Bij het ISO certificaat staat de klant en de klanttevredenheid centraal. Wij zorgen altijd voor een meest efficiënte manier van werken waardoor de kosten beperkt blijven en de kwaliteit hoog.

VCA Certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. Hiervoor is een veelzijdig programma gemaakt waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheerssysteem. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze hoveniers en wij zijn daarom ook erg blij met onze VCA certificering.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf kunnen wij studenten een goede en veilige werkplek bieden om praktijkervaring op te doen in het werkveld. Iedere student krijgt een praktijkopleider aangewezen die de student kan opleiden en coachen. Daarnaast werken wij nauw samen met de scholen. Wij leiden alle studenten op tot vakbekwame medewerkers.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV