Hout- en waterbouw

Het gebruik van duurzaam tuinhout biedt direct extra sfeer, warmte, ruimte en comfort. Wij bij H.W. Mollema doen niet aan standaard erfafscheidingen, carports, vlonders, bruggen en tuinhuizen. Van elk project maken we iets bijzonders. Onze specialisten bij H.W. Mollema maken op basis van jouw wensen en ideeën alles exact op maat bij het ontwikkelen van een tuin ontwerp en dit wordt gedaan met de meest bijzondere houtsoorten. 

Kiezen voor houtbouw bij tuin ontwerp

Houtbouw is al van oorsprong veel in gebruik bij het bouwen van onder andere schuren, een woningaanbouw, een erfafscheiding en voor vele andere projecten. Je kunt dus wel zeggen dat houtwerk tijdloos is. Houtbouw is duurzaam doordat de bron circulair is en zichzelf kan vernieuwen. Daarnaast is houtbouw efficiënt doordat hout van zichzelf licht is. Daardoor kan je het makkelijk bewerken en zijn er veel mogelijkheden. We kiezen dus graag voor houtbouw bij een tuinontwerp.

Voordelen van exclusieve houtbouw en waterbouw door H.W Mollema 

  • Alles op maat gemaakt
  • Uniek en bijzonder
  • Exclusieve houtsoorten
  • Geen standaard werk
  • Duurzame houtbouw

Een prachtige en natuurlijke uitstraling door houtbouw

Hout is een puur en natuurlijk product waar tegenwoordig de meest mooie dingen van worden gemaakt. Houtwerk is veelzijdig, flexibel in gebruik en gaat lang mee. Daardoor is het onder andere geschikt voor garages, steigers, tuinhuisjes, prieëlen en veranda’s. Heb je zelf een idee? Laat het ons vooral weten. Samen met jou kijken de professionals van H.W. Mollema graag naar wat we voor jou en jouw tuin kunnen betekenen. 

Tuinonderhoud en houtbouw

1

Tuinonderhoud is enorm van belang bij het duurzaam en mooi houden van jouw tuin. Bij het ontwikkelen en uitvoeren van houtbouw moet het onderhoud hiervan dus niet worden vergeten. De specialisten van H.W. Mollema zullen je advies geven om je houtbouw zo lang mogelijk mee te laten gaan. Daarnaast helpen we je graag bij jouw tuinonderhoud en het onderhoud van jouw houtbouw. Al gaat het om een likje verf of het schoonmaken van je schuur. Bij H.W. Mollema doen we dit om je houtbouw zo duurzaam mogelijk te houden.

Tablazz B.V. | buitenparket leverancier

2

Wij laten je graag kennis maken dé groothandel voor buitenparketten en onze leverancier: Tablazz B.V.

Tablazz B.V. is opgericht in 2016 als officieel distributeur voor het hoogwaardige Exterpark buitenparket. Het strakke buitenparket biedt dezelfde sfeer, comfort en uitstraling als een gewone parketvloer.

Door een continue innovatie en productontwikkeling blijft Exterpark tot op de dag van vandaag het meest hoogwaardige en innovatieve terrassysteem. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze unieke buitenparketten! Dankzij Tablazz B.V. zijn wij verzekerd van kwalitatieve buitenparketten en meer.

Dekker Hout | Tuinhout & schuttingen leverancier

3

Dekker Hout vindt zijn oorsprong in 1885, als een kleine lokale houthandel. Sindsdien is het familiebedrijf uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende houtbedrijven in Nederland en Europa, gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout en houtproducten.

Ondanks de hoge mate van automatisering staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop, jonge mensen worden voortdurend binnen het bedrijf opgeleid om een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en natuurlijk de kwaliteit en service. Wij zijn erg blij met onze leverancier Dekker Hout!

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

Vrijblijvend advies over houtbouw & waterbouw in Groningen en omgeving

H.W Mollema gebruikt bij het uitvoeren van houtbouwprojecten exclusieve houtsoorten die voor een lange tijd mee gaan. Heb je nog vragen over de mogelijkheid van houtbouw in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag aan de mooiste exclusieve houtproducten, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het buiten zijn tegen de beste prijs. Heb je een idee of wil je van gedachten wisselen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. 

Vrijblijvend advies gesprek aanvragen

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.