Tuinaanleg door dé specialist van Groningen

Je tuin is de plek waar je lekker wilt kunnen genieten na een drukke dag. Ben je ontevreden over je huidige tuin? Ga voor een compleet nieuwe tuinaanleg of laat je huidige tuin in Groningen renoveren. Laat de tuinaanleg of tuinrenovatie professioneel aanpakken door H.W. Mollema. Wij kijken samen met jou naar het totaalplaatje voor de tuinaanleg of tuinrenovatie. Onze specialisten zorgen met hun kennis en expertise ervoor dat er een droomtuin gerealiseerd wordt. Onze hoveniers kunnen een tuinontwerp voor je maken en je voorzien van waardevolle adviezen voor de tuinaanleg. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met het tuinontwerp, starten we met de tuinaanleg.

Tuinaanleg in Groningen door specialisten

Wil je een nieuwe tuin aan laten leggen of de huidige tuin veranderen? Hoveniersbedrijf H.W. Mollema regelt de tuinaanleg. Waarschijnlijk heb je al een beeld in je hoofd van je ideale tuin, maar beschik je niet over de kennis en kunde om een ontwerp te maken en de tuin aan te leggen. Dit vereist namelijk veel denk- en meetwerk. Tijdens het maken van het tuinontwerp kun je aangeven wat je belangrijk vindt in een tuin, zodat je een tuin krijgt die echt bij je past. Aan de hand van onze kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en komen wij met ideeën en suggesties. Op deze manier kun je samen met onze specialisten jouw droomtuin in Groningen verwezenlijken.

VOORDELEN TUINONTWERP

Een tuinontwerp lijkt misschien een hele investering, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Nog niet helemaal overtuigd? Dit is waarom je moet kiezen voor een tuinontwerp van H.W. Mollema:

  • Kijk hoe je droomtuin tot leven komt
  • Minder stress en meer genieten van je tuin
  • Hoeveelheid tuinonderhoud kun je zelf kiezen
  • De waarde van je huis wordt verhoogd door exclusief 
    tuinontwerp

Renoveren

Jouw tuin laten renoveren

1

Wil je geen nieuwe tuin laten aanleggen, maar de huidige tuin een opknapbeurt geven? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van jouw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt jouw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden.

Wat zijn de kosten van tuinaanleg in Groningen?

2

Wat tuinaanleg of renoveren van een tuin kost verschilt per situatie. Dit hangt onder andere af van de materialen, het aantal werkuren dat nodig is om de tuin te realiseren en eventuele extra’s. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij een beeld schetsen en een offerte voor je maken.

Kleine en grote projecten door Hoveniersbedrijf H.W. Mollema

3

De experts van Hoveniersbedrijf Mollema weten als geen ander wat de mogelijkheden zijn voor een tuinaanleg, oprit of andere buitenruimtes. Soms is zelfs een kleine aanpassing aan de tuin al voldoende voor een geheel nieuw aanzicht. Dankzij onze kennis en kunde kan ons team voor zowel kleine als grote projecten inschatten wat de beste opties zijn. Op deze manier haal je het meeste uit jouw tuin of buitenruimte. H.W. Mollema heeft al ruim 20 jaar ervaring met tuinontwerp en tuinaanleg in Groningen.

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

INSPIRATIE.
Mogelijkheden tuinaanleg.

Bomen, planten & bloemen

Buitenkeuken

Erfafscheiding

Grafinrichting

Gras

Groene daken

Grondwerk

Haag

Kunstgras

Outdoor ruimtes

Tuinverlichting

Waterwellness

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.