Tuinbestrating

Dankzij H.W. Mollema is ook uw tuinbestrating straks klaar om je gasten te ontvangen. Zonder een strak betegelde tuin wordt het erg lastig om met je visite te genieten van het barbecueweer. Daarnaast wordt jouw mooie loungeset natuurlijk het best gecomplimenteerd door een professioneel stuk bestrating in Groningen. Een tuin die voorzien is van een partij prachtige tegels is van belang voor zowel jouw comfort als voor de sier. Ben je opzoek naar een ervaringsdeskundige op het gebied van het aanleggen van prachtige én veilige tuintegels in Groningen? Maak dan een afspraak met H.W. Mollema.  

Tuinbestrating voor in elke tuin

Voor elke soort tuin is er een geschikte set tuintegels in Groningen beschikbaar. Waar de één gek is op Japanse tuinen, is de ander een echte fan van de moderne tuinen. Bedenk daarom van tevoren voor welke stijl tuin je gaat. Passen hier bijvoorbeeld natuurstenen het beste bij? Of zijn siertegels precies wat je nodig hebt om je tuinbestrating echt een boost te geven. Tuinbestrating in Groningen is geschikt voor élke tuinvisie. Dankzij deze bestrating ligt ook jouw tuin je woning binnenkort te complimenteren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.   

Tuinbestrating op maat

Ons assortiment tuinbestrating is geschikt voor grote en kleine tuinen. Je hebt de keuze uit een groot assortiment soorten bestrating in Groningen. Het assortiment bestaat onder andere uit betonsierbestrating, natuursteenbestrating, keramische bestrating en gebakkenbestrating. Welke maat het best bij jouw tuinontwerp past wordt met zorg en oog voor detail bekeken. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan zodat onze experts samen met jou een plan op kunnen zetten. Dankzij onze 22 jaar aan ervaring weet je zeker dat je voorzien zult worden van een passend advies. Zo komt ook jouw tuinvisie eindelijk tot leven. Ben je opzoek naar de beste bestrating in Groningen? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. 

Voordelen van tuinbestrating  

Wanneer je een onderhoudsarme tuin wenst, is het bestraten van jouw tuin dé oplossing. Hierdoor zal het onkruid in jouw tuin zo ver mogelijk gereduceerd worden. Toch is dit niet het enige voordeel. Het bestraten van een tuin kent vele voordelen: 

  • Minder tuinonderhoud na het leggen van de tuinbestrating  
  • Een stevige ondergrond om op te zitten of lopen  
  • Een ruimtelijk en overzichtelijke sfeer  
  • Ruimte om een zit plek te creëren
  • Relatief goedkoop 

Het onderhouden van tuinbestrating

Wanneer de bestrating eenmaal ligt, wil je dat dit mooie resultaat zijn kwaliteiten zo lang mogelijk behoudt. Dit doe je door de tuinbestrating met enige regelmaat een onderhoudsbeurt te geven. Omdat het onderhouden van tuinbestrating vaak onderaan het to-do lijstje staat, helpt H.W. Mollema je hier graag mee. Het zijn drukke tijden en daar hebben wij alle begrip voor. Begin je groene aanslag op je tegels te zien of heb je een andere onderhoudstaak voor ons? Dan hebben onze experts jouw tuinbestrating in een mum van tijd weer op orde. Ook voor het herleggen en rooien van (sier)tegels ben je hier op het juiste adres. 

Het minimaliseren van onkruid  

Bij H.W. Mollema voegen wij ruimtes tussen de tuinbestrating toe. Die worden met een speciaal soort voegzand gevuld. Het resultaat hiervan is dat je vrijwel geen onkruid tussen je stenen en tegels meer krijgt. Op deze manier blijft je tuinbestrating er zo lang mogelijk verzorgd uitzien. 

Tegeldragers door H.W. Mollema

Wil je siertegels voor je balkon of terras? Dat is geen probleem. H.W. Mollema beschikt over tegeldragers. Dezen kunnen geplaatst worden op jouw balkon. Het is namelijk erg belangrijk dat water weg kan lopen wanneer je een balkon hebt. Onze tegeldragers zijn dé uitkomst waar je naar op zoek was. Dankzij de tegeldragers kan het water gemakkelijk worden afgevoerd. Deze dragers worden natuurlijk netjes weggewerkt voor de experts van H.W. Mollema. 

Tuinbestrating door H.W. Mollema

Het bestraten van een tuin kost veel tijd en energie. Omdat wij uitsluitend de beste experts aan het werk hebben, kunnen we elk resultaat realiseren dat je maar wenst. Heb je bestrating nodig voor je nieuwe tuinontwerp of moeten jouw tuintegels opnieuw gelegd worden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team. Dan kunnen we samen met jou alle mogelijkheden bekijken.  

Alle diensten van H.W. Mollema

H.W. Mollema is van alle markten thuis. Onze experts hebben al 22 jaar een hart voor groen. Samen hebben we vele mooie projecten kunnen realiseren. Zo bieden wij niet alleen tuinbestratingsdiensten aan, maar kun je ons ook inzetten voor: 

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.