De moderne tuin

Ben jij op zoek naar een strakke tuin die weinig onderhoud nodig heeft en er overzichtelijk uitziet? Dan heeft Mollema de geschikte tuin voor jou; de moderne tuin. Er zijn onwijs veel mogelijkheden voor een moderne tuin en je kan er zelf je eigen draai aan geven. Je hoeft weinig te doen om het  tuinontwerp te behouden en je kan lang blijven genieten van je tuin. Meer weten over de moderne tuin en de mogelijkheden hiervan bij H.W Mollema? Lees snel verder.

Helemaal in balans met een moderne tuin

Een moderne tuin geeft een strakke uitstraling en is bovendien gemakkelijk te onderhouden. Houd je niet van tuinieren? Dan heeft Mollema de oplossing voor jou. In dat geval is de moderne tuin met strakke lijnen dus voor jou weggelegd. Mollema gaat eerst in gesprek om jouw wensen te bespreken en vervolgens om samen  een tuinontwerp te maken. Een moderne tuin is in balans met allemaal symmetrische kenmerken en deze zal je rust geven. Met pure materialen, een heerlijke loungehoek en gemakkelijk tuinonderhoud is de moderne tuin geschikt voor iedereen.


Een rustige uitstraling bij een moderne tuin

Een moderne tuin is een tuin die een rustige uitstraling heeft, met veel tegels en weinig beplanting. De specialisten van H.W Mollema zorgen ervoor dat de materialen bij de tuinaanleg in een moderne tuin op meerdere plekken worden gebruikt om evenwicht in de tuin te brengen. Een moderne tuin heeft de kenmerken strak, rustig en opvallende elementen. In de moderne, strakke tuinen worden daarom vaak aardetinten kleuren gebruikt.

Het is de kunst om in de tuinaanleg van een moderne tuin balans te vinden tussen het gebruik van groen en aardetinten. Bij H.W Mollema bespreken we graag met jouw wensen voor de moderne tuin, zodat we samen met jou een prachtige tuin kunnen creëren.

Weinig tuinonderhoud in de moderne tuin

Een moderne tuin heeft weinig tuinonderhoud nodig. Dit komt grotendeels door het veel gebruikmaken tegels. Je kunt het zo makkelijk maken als u zelf wilt. De tegels zorgen namelijk niet alleen voor een onderhoudsarme tuin, maar je tuin ziet er ook nog eens erg strak en overzichtelijk uit. Ook op het gebied van planten is er genoeg keuze op de markt. Wil je zo min mogelijk tuinonderhoud hebben? Kies dan voor onderhoudsvriendelijke planten in je moderne tuin. Het is verstandig om te investeren in kwalitatief goede tegels zoals keramische tegels. Op die manier kun je jarenlang vooruit met je strakke en moderne tuin! Mollema heeft een groot assortiment aan keramische tegels. Bekijk ze op onze website of breng een bezoek aan Mollema zelf.

Keramische tegels hebben de toekomst, ze zijn:

Keramische tegels worden steeds populairder in gebruik en dat is niet gek, als je kijkt naar wat keramische tegels te bieden hebben. Alle keramische tegels van H.W Mollema beschikken over de volgende eigenschappen;

  • Kleurvast
  • Slijtvast
  • Maatvast
  • Niet zwaar van gewicht
  • Worden niet aangetast door mossen en algen

Meer weten over keramische tegels en de voordelen hiervan? Mollema praat je graag bij over het gebruik van keramische tegels in het tuinontwerp. Maak een afspraak met de specialisten van H.W Mollema of neem voor vragen gerust contact met ons op.

Trends bij de moderne tuin

Het woord modern betekent: zo nieuw dat niet iedereen het normaal vindt. Een product is eerst modern en als de productiecapaciteit stijgt wordt het al snel een trend. In moderne tuinen zijn veel trends te vinden. Trends in tuinen zijn bijvoorbeeld een Stackton muur, Buitenverblijven overkappingen van hout en led verlichting, maar ook een buitenkeuken of een waterwellness. Voor de laatste trends bent u bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw tuinontwerp naar jouw wensen wordt ingevuld en jouw tuin helemaal jouw eigen wordt. 

Een moderne tuin door H.W Mollema laten aanleggen

Mollema beschikt over specialisten die kennis en ervaring hebben op het gebied van tuinaanleg en tuinontwerp. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw moderne tuin. Toch een andere tuin, zoals de Japanse tuin of de watertuin? Of kom je er niet helemaal uit welke tuin nou voor jouw buitenruimte geschikt is? Geen probleem. Bij H.W. Mollema zoeken we graag naar het goud in jouw groen. Maak een afspraak met één van onze specialisten en vraag ons om advies in een kennismakingsgesprek. Wij bij H.W Mollema zullen jouw wensen en ideeën samen bespreken en de mogelijkheden in jouw tuin bekijken om jouw tuin om te toveren tot een ware oase van rust.


In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV