De moderne tuin

Ben jij op zoek naar een strakke tuin die weinig onderhoud nodig heeft en er overzichtelijk uitziet? Dan heeft H.W. Mollema de geschikte tuin voor jou: de moderne tuin. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een moderne tuin en je kunt er zelf je eigen draai aan geven. Je hoeft weinig te doen om het tuinontwerp te behouden en je kunt er lang blijven genieten. Wil je meer weten over de moderne tuin en de mogelijkheden hiervan bij H.W. Mollema? Lees dan snel verder.

Helemaal in balans met een moderne tuin

Een moderne tuin geeft een strakke uitstraling en is bovendien gemakkelijk te onderhouden. Houd je niet van tuinieren? Dan heeft H.W. Mollema de oplossing voor jou. In dat geval is de moderne tuin met strakke lijnen dus geschikt voor jou. Wij gaan eerst in gesprek om jouw wensen te bespreken en vervolgens om samen een tuinontwerp te maken. Een moderne tuin is in balans met symmetrische kenmerken en zal je rust geven. Met natuurlijke materialen, een heerlijke loungehoek en eenvoudig tuinonderhoud is de moderne tuin geschikt voor iedereen.


Een rustige uitstraling bij een moderne tuin

Een moderne tuin is een tuin die een rustige uitstraling heeft, met veel tegels en weinig beplanting. De specialisten van H.W. Mollema zorgen ervoor dat de materialen bij de tuinaanleg in een moderne tuin op meerdere plekken worden gebruikt om evenwicht in de tuin te brengen. Een moderne tuin kenmerkt zich door strakheid, rust en opvallende elementen. In moderne, strakke tuinen worden daarom vaak aardetinten gebruikt.

Het is de kunst om in de aanleg van een moderne tuin balans te vinden tussen het gebruik van groen en aardetinten. Bij H.W. Mollema bespreken we graag jouw wensen voor de moderne tuin, zodat we samen met jou een prachtige tuin kunnen creëren.

Weinig tuinonderhoud in de moderne tuin

Een moderne tuin heeft weinig tuinonderhoud nodig. Dit komt grotendeels door het veelvuldige gebruik van tegels. Je kunt het zo makkelijk maken als je zelf wilt. De tegels zorgen namelijk niet alleen voor een onderhoudsarme tuin, maar je tuin ziet er ook nog eens erg strak en overzichtelijk uit. Ook op het gebied van planten is er genoeg keuze op de markt. Wil je zo min mogelijk tuinonderhoud hebben? Kies dan voor onderhoudsvriendelijke planten in je moderne tuin. Het is verstandig om te investeren in kwalitatief goede tegels, zoals keramische tegels. Op die manier kun je jarenlang genieten van je strakke en moderne tuin! H.W. Mollema heeft een groot assortiment aan keramische tegels. Bekijk ze op onze website of breng een bezoek aan H.W. Mollema zelf.

Keramische tegels hebben de toekomst, ze zijn:

Keramische tegels worden steeds populairder en dat is niet verwonderlijk als je kijkt naar wat ze te bieden hebben. Alle keramische tegels van H.W. Mollema hebben de volgende eigenschappen:

  • Kleurvast
  • Slijtvast
  • Maatvast
  • Lichtgewicht
  • Bestand tegen mossen en algen

Wil je meer weten over keramische tegels en hun voordelen? H.W. Mollema informeert je graag over het gebruik ervan in tuinontwerpen. Maak een afspraak met de specialisten van H.W. Mollema of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Trends bij de moderne tuin

Het woord "modern" betekent: zo nieuw dat niet iedereen het normaal vindt. Een product is eerst modern en zodra de productiecapaciteit stijgt, wordt het al snel een trend. In moderne tuinen zijn veel trends te vinden, zoals een Stackton muur, buitenverblijven met houten overkappingen en ledverlichting, maar ook een buitenkeuken of een waterwellness. Voor de laatste trends ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw tuinontwerp volledig naar jouw wensen wordt ingevuld en dat jouw tuin helemaal jouw eigen wordt.

Een moderne tuin door H.W. Mollema laten aanleggen

H.W. Mollema beschikt over specialisten die kennis en ervaring hebben op het gebied van tuinaanleg en tuinontwerp. Wij helpen je graag bij het realiseren van jouw moderne tuin. Maar wil je liever een andere tuinstijl, zoals een Japanse tuin of een watertuin? Of twijfel je welke tuin het meest geschikt is voor jouw buitenruimte? Geen probleem. Bij H.W. Mollema gaan we graag op zoek naar het goud in jouw groen. Maak een afspraak met één van onze specialisten en vraag om advies tijdens een kennismakingsgesprek. Wij bij H.W. Mollema zullen jouw wensen en ideeën bespreken en de mogelijkheden in jouw tuin bekijken om deze om te toveren tot een ware oase van rust.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.