exclusief 
tuinontwerp.

Vaak is een tuin op zichzelf niet voldoende om ook echt het buitenleven mee te krijgen. Een exclusief tuinontwerp zal je daarbij helpen. Want of het tuinontwerp nu als doel heeft vogels te lokken of ‘s avond samen te kunnen barbecueën, met een geschikt tuinontwerp kun jij van je tuin blijven genieten en wordt de tuin helemaal je eigen. Ook kun je met een tuinontwerp kiezen in hoeverre tuinonderhoud nodig is. Vaak is een tuinontwerp zelf maken niet makkelijk en is het handig om hiervoor hulp van specialisten te vragen. Een specialist beschikt namelijk over voldoende kennis en ervaring om jouw tuin helemaal om te toveren naar jouw wensen.

Een exclusief ontwerp voor jouw tuin in Groningen

Bij H.W. Mollema ben je aan het juiste adres voor het ontwerpen van tuinen. Ons team helpt je graag bij het creëren van een tuin die bij jou past. Onze hoveniers hebben verstand van tuinen van allerlei soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan de eetbare tuin, exclusieve tuin of de kindvriendelijke tuinAfhankelijk van de grootte van je tuin kunnen onze hoveniers uit Groningen een tuinontwerp maken of kun je een beroep doen op onze tuinarchitecten. Ben je op zoek naar informatie over een specifieke tuin of inspiratie? Onderaan de pagina vind je informatie over verschillende soorten tuinen en 3D tuinontwerpen.

Youtube video

Voordelen tuinontwerp

Een tuinontwerp lijkt misschien een hele investering, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Nog niet helemaal overtuigd? Dit is waarom je moet kiezen voor een tuinontwerp van H.W. Mollema:


  • Kijk hoe je droomtuin tot leven komt
  • Minder stress en meer genieten van je tuin
  • Hoeveelheid tuinonderhoud kun je zelf kiezen
  • De waarde van je huis wordt verhoogd door exclusief 
    tuinontwerp

ONZE WERKWIJZE. STAP VOOR STAP.

EERST. KENNISMAKEN

1

Allereerst komen wij bij je langs en zullen we een oriënterend gesprek voeren waarbij jullie wensen en ideeën voor het tuinontwerp in kaart worden gebracht. Samen zullen we door jullie tuin lopen om de huidige staat van de tuin te bekijken. Met zowel het gesprek als de huidige staat van de tuin in het gedachten worden de mogelijkheden, in combinatie met de wensen en het budget, geanalyseerd als basis voor het ontwerp van je droomtuin.

TWEEDE BEZOEK

2

Tijdens het tweede bezoek nemen wij het schetsontwerp uitgebreid met je door. Ook zullen wij tijdens dit bezoek samen de begroting doornemen. Wij passen het ontwerp net zo lang aan totdat je tevreden bent en realiseren zo samen jouw perfecte droomtuin.

Het ontwerp

3

De ene opdrachtgever maakt zelf een tuinontwerp, de andere opdrachtgever heeft voldoende aan een potloodschets en weer een andere opdrachtgever wil juist graag dat een ontwerper of architect een ontwerp maakt. Van een potloodschets tot een 3D ontwerp, bij H.W. Mollema is alles mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek kun je aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat, zodat wij met jouw droomtuin aan de slag kunnen gaan.

Besloten begroting

4

Om een idee te krijgen van de kosten voor je droomtuin, krijg je zo snel mogelijk na de goedkeuring van het ontwerp een gedetailleerde begroting.

TOT SLOT. HET HEFT IN joUW HANDEN

5

Wanneer je tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met de begroting gaan onze hoveniers aan de slag om het prachtige tuinontwerp te realiseren. Uiteraard kun je ons hierbij het startsein geven.

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

Youtube video
Youtube video
Youtube video

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

Balkon- & daktuin

Ecologische tuin

Eetbare tuin

Engelse tuin

Exclusieve tuin

Japanse tuin

Kindvriendelijke tuin

Klassieke tuin

Kruidentuin

Landschapstuin

Moderne tuin

Onderhoudsvriendelijke tuin

Romantische tuin

Stadstuin

Watertuin

Zakelijke tuin

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.