exclusief 
tuinontwerp.

Vaak is een tuin op zichzelf niet voldoende om ook echt het buitenleven mee te krijgen. En exclusief tuinontwerp zal je daarbij helpen. Want of het tuinontwerp nu als doel heeft vogels te lokken of ‘s avond samen te kunnen barbecueën, met een geschikt tuinontwerp kan jij van je tuin blijven genieten en zal de tuin helemaal eigen worden. Ook kan je met een tuinontwerp kiezen in hoeverre tuinonderhoud nodig is. Vaak is een tuinontwerp zelf maken, niet het makkelijkste en is het handig om specialisten hierbij te vragen. En specialist beschikt namelijk over voldoende kennis en ervaring om jouw tuin helemaal om te toveren naar jouw wensen. 

Een exclusief ontwerp voor jouw tuin in Groningen

Bij H.W. Mollema ben jij aan het juiste adres voor het ontwerp van tuinen. Ons team helpt jou graag bij het creëren van een tuin die bij jou past. Onze hoveniers hebben verstand van allerlei soorten en maten tuinen, denk bijvoorbeeld aan de eetbare tuin, exclusieve tuin of de kindvriendelijke tuin. Afhankelijk van de grootte van jouw tuin kunnen onze hoveniers uit Groningen een tuinontwerp voor jou maken of kun je beroep doen op onze tuinarchitecten. Ben je opzoek naar informatie over een specifieke tuin of naar inspiratie? Onder aan de pagina vind je informatie over verschillende type tuinen en 3D tuinontwerpen.

Youtube video

Voordelen tuinontwerp

Een tuinontwerp lijkt misschien op een investering, maar u krijgt zeker waar voor uw geld.  Nog niet overtuigd? Dit is waarom:


  • Kijk hoe uw droomtuin tot leven komt
  • Minder stress en meer genieten van uw tuin
  • Hoeveelheid tuinonderhoud kan u zelf kiezen
  • Waarde van uw huis wordt verhoogd door exclusief 
    tuinontwerp

ONZE WERKWIJZE. STAP VOOR STAP.

EERST. KENNISMAKEN

1

Allereerst komen wij bij u langs en zullen we een oriënterend gesprek houden waarbij uw wensen en ideeën voor het tuinontwerp in kaart gebracht zullen worden. Samen zullen we een rondje door uw tuin lopen om de huidige staat van de tuin te bekijken. Met zowel het gesprek als de huidige staat van de tuin in het achterhoofd worden de mogelijkheden, in combinatie met de wensen/budget, in kaart gebracht als basis voor het ontwerp van uw droomtuin.


TWEEDE BEZOEK

2

Tijdens het tweede bezoek nemen wij het schetsontwerp uitgebreid met u door. Ook zullen wij tijdens dit bezoek samen de begroting doornemen. Wij passen het ontwerp aan totdat u tevreden bent en realiseren zo samen uw perfecte droomtuin.

Het ontwerp

3

De ene opdrachtgever maakt zelf een tuinontwerp, de andere opdrachtgever heeft voldoende aan een potloodschets en weer een andere opdrachtgever wil juist graag dat een ontwerper of architect een ontwerp maakt. Van een potloodschets tot een 3D ontwerp, bij H.W. Mollema is alles mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat, zodat wij met uw droomtuin aan de slag kunnen.


Besloten begroting

4

Om een idee te krijgen van de kosten voor uw droomtuin, zult u na de goedkeuring van het ontwerp zo snel mogelijk een besloten begroting krijgen.

TOT SLOT. HET HEFT IN UW HANDEN

5

Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met de begroting gaan onze hoveniers aan de slag om het schitterende tuinontwerp te realiseren. Uiteraard mag u ons hierbij het startsein geven.

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

Youtube video
Youtube video
Youtube video

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

Balkon- & daktuin

Ecologische tuin

Eetbare tuin

Engelse tuin

Exclusieve tuin

Japanse tuin

Kindvriendelijke tuin

Klassieke tuin

Kruidentuin

Landschapstuin

Moderne tuin

Onderhoudsvriendelijke tuin

Romantische tuin

Stadstuin

Watertuin

Zakelijke tuin

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.