Tuinonderhoud door de vakmannen van Groningen

Jouw tuin is een verlengstuk van je woonkamer en woning over het algemeen. Je kunt het ook zien als een visitekaartje van je woning. Dat alleen al is reden genoeg om jouw tuin goed te blijven onderhouden. Om jouw tuin te onderhouden is voldoende kennis en ervaring nodig. Daarom is het uitermate handig om hulp te vragen bij een bedrijf dat bekend is met tuinonderhoud. Bij H.W. Mollema geven we je graag advies over tuinonderhoud en geven we jouw tuin maar al te graag die onderhoudsbeurt die het verdient. Zo kun jij nog lang van jouw tuin genieten en hoef je je geen zorgen te maken over andere dingen.

Tuinonderhoud voor elk seizoen in Groningen en omgeving

Hoveniersbedrijf H.W. Mollema biedt diensten van tuinontwerp en tuinaanleg tot nazorg. Ons streven is het leveren van buitengewoon goede tuinen en dat houdt natuurlijk in dat er op elk vlak specialisten zitten. Zij weten voor elk seizoen wat jouw tuin nodig heeft en zorgen ervoor dat de tuin het hele jaar door in goede conditie blijft. Ook weten de specialisten van H.W. Mollema goed welke planten of bomen meer onderhoud nodig hebben en wanneer. Zo blijft het oorspronkelijk tuinontwerp behouden.

VOORDELEN TUINONTWERP

Een tuinontwerp lijkt misschien op een investering, maar je krijgt zeker waar voor je geld. Nog niet overtuigd? Dit is waarom:

 • Kijk hoeje droomtuin tot leven komt
 • Minder stress en meer genieten van uw tuin
 • Hoeveelheid tuinonderhoud kun je zelf kiezen
 • Waarde van je huis wordt verhoogd door exclusief 
  tuinontwerp

Tuinonderhoud met H.W. Mollema

Besteed uw tuinonderhoud uit in Groningen en omgeving

1

Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat de meeste mensen het tuinonderhoud zien als een belasting? Je bent dus niet de enige die dit zo ervaart. Begrijpelijk ook, want tuinonderhoud eist meer dan alleen tijd op. Zo is voldoende kennis en ervaring pré bij het onderhouden van een tuin. Toch is tuinonderhoud echt nodig. Helemaal als je jouw tuinontwerp wilt behouden. Maar geen zorgen, H.W. Mollema biedt de oplossing. Onze vakmannen kunnen deze taken namelijk voor jou doen. Wij bij H.W. Mollema helpen je graag met het tuinonderhoud, denk hierbij aan de tuin winter- of zomer klaar maken, maar ook aan zaken als het gazon maaien en het snoeien van bomen. Wat je ook wenst, wij gaan met jou in gesprek om jouw tuinontwerp weer op orde te krijgen en jouw bomen en planten het onderhoud te geven die ze nodig hebben. 

De voordelen van het uitbesteden van tuinonderhoud

2

Het uitbesteden van het tuinonderhoud is een uitkomst wanneer je geen groene vingers hebt, bij gebrek aan kennis of bij tijd tekort. Het onderhouden van de tuin klinkt als een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan je in de eerste instantie denkt. Zo heeft elk seizoen een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. De hoveniers bij H.W. Mollema hebben verstand van zaken; zij weten voor elk jaargetij wat er nodig is om de tuin in de juiste conditie te krijgen en te behouden. De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud zijn: 

 • Je hebt geen omkijken naar jouw tuin
 • Je ervaart de lusten, maar niet de lasten
 • Het juiste tuinonderhoud op het juiste moment
 • Je zult altijd kunt genieten van een netjes onderhouden tuin
 • Jouw tuinontwerp blijft volledig behouden 

Diverse vormen tuinonderhoud in Groningen en omgeving

3

Het juist onderhouden van de tuin zorgt voor een levende tuin met een verzorgde uitstraling. De ene tuin heeft meer tuinonderhoud nodig dan de andere. Ook hebben bepaalde tuinen specifieke eisen wat betreft het tuinonderhoud. Zo moet er bij een tuin met een groot gazon veel aandacht worden besteed aan het gezond houden van de grasmat, terwijl bij een tuin met veel sierbestrating de aandacht gevestigd is op het verwijderen van onkruid tussen de kiezels en tegels. Naast de diverse vormen van tuinonderhoud is er ook nog verschil in hoe vaak jouw tuin onderhoud nodig heeft. De hoveniers van H.W. Mollema helpen je graag met het tuinonderhoud. 

Overige diensten H.W. Mollema

4

Ben je op zoek naar een bedrijf dat meer dan alleen tuinonderhoud uitvoert? Bij H.W. Mollema kun je terecht voor onder andere tuinaanleg en tuinontwerp. Wil je een moderne tuin, een watertuin of toch een Japanse tuin? Wat je wens ook is, bij H.W. Mollema ben je aan het juiste adres. Vraag een kennismakingsgesprek aan en wij bespreken met jou de mogelijkheden om jouw tuin helemaal je eigen te maken. 

Tuinonderhoud in Groningen en omgeving: vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

5

Heb je nog vragen over het tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij helpen je graag zodat je het hele jaar zorgeloos kunt genieten van een mooi verzorgde tuin. Is dit iets wat je ziet zitten? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zorgen er met het juiste tuinonderhoud voor dat jouw tuin in topconditie is. 

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

Onze diensten.

Winteronderhoud

Voorjaarsonderhoud

Zomeronderhoud

Najaarsonderhoud

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.