Over ons

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Vanuit Hellum, gelegen in de gemeente Midden-Groningen, wordt met een team van bekwame hoveniers en stratenmakers voor particulieren, bedrijven, overheid en semioverheid op uiterst professionele wijze plannen uitgevoerd.

Ons team

Onze missie

Voor ons is het belangrijk dat iedere klant een tuin heeft die bij hem of haar past. Hoveniers moeten zich dus goed kunnen aanpassen aan de verschillende wensen en behoeften van klanten. H.W. Mollema BV heeft specialisten in dienst die persoonlijke projecten voor jou verwezenlijken.

Onze experts helpen onder andere met het ontwerpen en aanleggen van jouw tuin. Je kunt ook bij ons terecht voor allerlei andere diensten, zoals bomen snoeien, vijvers aanleggen en sneeuwruimen. Graag helpen wij je het hele jaar door met werkzaamheden, zodat jouw tuin in goede conditie blijft. Wij zetten onze ervaring, vakmanschap en expertise graag voor je in.

Youtube video


Onze visie

‘Goud voor groen’ is waar wij voor staan. Hovenier H.W. Mollema zoekt samen met jou naar het beste! Wij onderscheiden ons door ons specialisme en het gebruik van goed aangeschreven producten. Ons doel is om kwaliteit te leveren, oftewel buitengewoon goede diensten. Wij staan bekend om onze goede service, geleverd door ons hardwerkende team.

Adviesgesprek

Vacatures

Lijkt het je geweldig om te werken bij een (te) gekke baas, met ongeveer 30 enthousiaste collega's? Heb jij twee gouden handjes om tuinen en parken aan te pakken met bijvoorbeeld hout, gereedschap, grond, bestrating, water, creativiteit of groene vingers? Wil je je inzetten om een mooi hoveniersbedrijf nóg beter te maken? Bekijk dan onze vacatures.

Onze vacatures

Inspiratie.
Uniek tuinontwerp.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.