Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Het zomeronderhoud van uw tuin

Zomeronderhoud Mollema

Besteed uw zomeronderhoud uit aan Mollema

Wilt u graag de hele zomer lang kunnen genieten van uw tuin? Dan is goed onderhoud cruciaal. H.W. Mollema neemt graag het werk van u uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de tuin. De specialisten in ons team helpen graag het gehele jaar door met hun ervaring en expertise. Wilt u dat uw tuin er netjes en verzorgd bij ligt als u terugkomt van vakantie? Wij verrichten tijdens uw vakantie alle werkzaamheden. 

Ziektes en plagen

De zomer is het seizoen van de ziektes en plagen. Het is belangrijk dat u hierop blijft controleren, een vroegtijdige ontdekking maakt de bestrijding namelijk eenvoudiger. Zijn uw planten of bomen toch getroffen door ziektes en plagen? Mollema helpt graag ieder seizoen de ziektes en plagen in uw tuin te bestrijden. Met de juiste bemesting en standplaats voor de planten, vermindert het risico op ziektes en plagen in uw tuin. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw tuin. 

Gazon onderhoud

In de zomer wilt u natuurlijk genieten van een mooi en verzorgd gazon. Het felle licht in de zomer zorgt voor een droge ondergrond, dus het onderhoud van het gazon is erg belangrijk. Tevens zorgt het onderhoud voor een verlengde levensduur. Het gazon heeft voldoende water, voeding en onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat het gras groeit en egaal is. Als u het onderhoud uitbesteedt aan één van onze specialisten, bemesten wij daar meteen uw gazon bij.    

Gazon H.W. Mollema H.W. Mollema H.W. Mollema 

Beplanting bomen en struiken uit container

De zomer is de ideale periode om de bomen en struiken uit de container te planten. De container vormt een stevig wortelstelsel, waardoor bij het uitplanten de wortels niet worden beschadigd. Dit zorgt ervoor dat planten veel minder groeivertraging oplopen dan planten die worden verplant uit volle grond. Mollema helpt u graag met het aanbrengen van containerplanten in de tuin. Later heeft u nog de keus om ze uit te planten in de tuin.   

Onkruid bestrijden

Iedereen wil graag genieten van een onkruidvrije tuin, dit eist natuurlijk onderhoud. Mollema helpt u graag met het bestrijden van onkruid, dit voorkomt achterstallig onderhoud. Onze hoveniers bestrijden met plezier het gehele jaar door het onkruid, zodat uw tuin er netjes en verzorgd bijligt.

Tuinberegening 

Om uitdroging te voorkomen is het van essentieel belang dat jonge planten voldoende water krijgen. Dit heeft als resultaat dat ze optimaal groeien en kunt u in geur en kleur van de planten genieten. Bent u er niet zeker van hoeveel water de jonge planten in uw tuin nodig hebben? Schakel ons in! Wij maken een beregeningssyteem of sproeiplan voor uw tuin, deze kunnen handbediend of zelfs automatisch worden uitgevoerd.

Zomersnoei

De meeste bomen worden in de winter gesnoeid, toch is het belangrijk om fruitbomen in de zomer te snoeien. Dit bevordert de vruchtbaarheid en het gewas heeft minder snel last van infecties. Ook voor de heesters en hagen is het van belang dat deze in de zomer gesnoeid worden, zo houdt u deze bomen in een mooie vorm. Daarnaast is de manier van snoeien evenzo belangrijk. 

Wij helpen graag om fruitbomen, heesters en/of hagen op het juiste moment én op de juiste manier te snoeien. De zomersnoei beperkt het wildgroei van takjes aan de boomstam, dit zorgt voor een nette uitstraling van uw tuin.

Lees hier meer over de zomersnoei...

Onderhoud éénjarige plant

Eenjarige planten ontkiemen, bloeien en sterven af in een periode van één jaar. Het zijn rijke bloeiers, die de hele zomer uw tuin extra kleur en geur geven. Om hiervan het hele jaar te kunnen genieten, is de juiste hoeveelheid zon, water en licht van belang. Laat het planten en onderhouden aan onze specialisten over en geniet optimaal van uw éénjarige plant. 

Tuinonderhoud door H.W. Mollema

Wilt u een afspraak maken om uw tuin onder handen te laten nemen? Of wilt u extra informatie voordat onze hoveniers aan de slag gaan? Neem dan contact met ons op en wij plannen vrijblijvend een afspraak in.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject