Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Tuinbestrating Friesland

Tuinbestrating Friesland 

Wil je je tuin laten bestraten in Friesland? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het goeie adres. Lekker buiten van de zon genieten op een mooi terras, heerlijk buiten barbecueën met mooi weer of even buiten zitten op de loungeset. Het kan allemaal als je een bestraat terras hebt. Zowel voor de sier als voor het gemak is het in elke tuin erg prettig om een gedeelte strak betegeld te hebben met tuinbestrating. Wij van H.W. Mollema kunnen met al onze expertise dit voor jou realiseren. Dat wil jij toch ook? 

Wat is er allemaal mogelijk? 

H.W. Mollema heeft een groot assortiment aan verschillende soorten tuinbestrating. Voor zowel beton sierbestrating, natuursteenbestrating, keramische bestrating, gebakken- en oud gebakken bestrating ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Ook beschikken wij over tuintegels in alle soorten en maten. Voor jouw tuinbestrating in Friesland 

Tuinbestrating is geschikt voor elke tuin en het aanleggen erg gemakkelijk voor onze specialisten. Wij zien jouw tuin is als verlengstuk van je woonkamer en daarom is de bestrating erg bepalend als visitekaartje voor je huis. De mogelijkheden zijn groot, zo kunnen wij bijvoorbeeld vooraf een tuinontwerp maken. Hierbij ontwerpen wij je volledige tuin naar aanleiding van jouw wensen. De straters van Mollema kunnen elke tuin voor je aanleggen, van een watertuin, een Japanse tuin of natuurlijk in een moderne tuin. Wij leggen graag aan je uit wat de mogelijkheden zijn voor tuinbestrating. 

Voordelen tuinbestrating 

Eén van de voornaamste redenen om te kiezen voor tuinbestrating is dat er weinig onkruid in jouw tuinontwerp kan komen. Ideaal als je een onderhoudsarme tuin wenst. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om voor tuinbestrating te kiezen in jouw tuin. Deze voordelen kunnen natuurlijk per tuin verschillen, maar zullen zeker een verschil maken in de kijk op de tuin.   

 

Hoe zit het met het onderhoud van tuinbestrating? 

Tuinbestrating kent vele voordelen, zoals hierboven is aangegeven. Toch zou bestrating van jouw terras of patio enige onderhoud nodig moeten hebben. Bij H.W. Mollema leggen we niet alleen schitterende tuinbestrating aan in je tuin, maar kunnen het ook voor jou onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de groene aanslag die jouw tegels krijgt in de winter. Deze borstelen en spuiten we graag van jouw tuinbestrating af om ze er weer splinternieuw uit te laten zien. Beschikt jouw tuinontwerp al over tuinbestrating? Met alle liefde maken wij deze weer schitterend door het te herleggen of te rooien. 

Tuinbestrating in Friesland laat je natuurlijk doen door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met ontwerpen en realiseren van (sier)bestrating. Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw tuinbestrating bespreken in een kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject