Tuinbestrating Friesland

Wil je je tuin laten bestraten in Friesland? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het goede adres. Lekker buiten van de zon genieten op een mooi terras, heerlijk buiten barbecueën met mooi weer of even buiten zitten op de loungeset. Het kan allemaal als je een bestraat terras hebt. Zowel voor de sier als voor het gemak is het in elke tuin erg prettig om een gedeelte strak betegeld te hebben met tuinbestrating. Wij van H.W. Mollema kunnen met al onze expertise dit voor jou realiseren. Dat wil jij toch ook?

Wat is er allemaal mogelijk? 

H.W. Mollema heeft een groot assortiment aan verschillende soorten tuinbestrating. Voor zowel beton sierbestrating, natuursteenbestrating, keramische bestrating, gebakken- en oud gebakken bestrating ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Ook beschikken wij over tuintegels in alle soorten en maten. Alles voor jouw tuinbestrating in Friesland.

Tuinbestrating is geschikt voor elke tuin en het aanleggen ervan is erg gemakkelijk voor onze specialisten. Wij zien jouw tuin als verlengstuk van je woonkamer en daarom is de bestrating erg bepalend als visitekaartje voor je huis. De mogelijkheden zijn groot, zo kunnen wij bijvoorbeeld vooraf een tuinontwerp maken. Hierbij ontwerpen wij je volledige tuin naar aanleiding van jouw wensen. De straters van H.W. Mollema kunnen elke tuin voor je aanleggen, van een watertuin tot een Japanse tuin of natuurlijk een moderne tuin. Wij leggen graag aan je uit wat de mogelijkheden zijn voor tuinbestrating

Voordelen tuinbestrating 

Eén van de voornaamste redenen om te kiezen voor tuinbestrating is dat er weinig onkruid in jouw tuinontwerp kan komen. Ideaal als je een onderhoudsarme tuin wenst. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen om voor tuinbestrating te kiezen in jouw tuin. Deze voordelen kunnen natuurlijk per tuin verschillen, maar zullen zeker een verschil maken in de kijk op de tuin.   

  • Minder tuinonderhoud na het leggen van de tuinbestrating   
  • Een stevige ondergrond om op te zitten of te lopen   
  • Een ruimtelijk en overzichtelijke sfeer   
  • Ruimte om een zitplek te creëren, doordat je de tuinmeubelen neer kunt zetten   
  • Relatief goedkoop kijkend naar het materiaal van de tuinbestrating 

Hoe zit het met het onderhoud van tuinbestrating? 

Tuinbestrating kent vele voordelen, zoals hierboven is aangegeven. Toch zal bestrating van jouw terras of patio enige onderhoud nodig hebben. Bij H.W. Mollema leggen we niet alleen schitterende tuinbestrating aan in je tuin, maar kunnen het ook voor jou onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan de groene aanslag die jouw tegels krijgen in de winter. Deze borstelen en spuiten we graag van jouw tuinbestrating af om ze er weer splinternieuw uit te laten zien. Beschikt jouw tuinontwerp al over tuinbestrating? Met alle liefde maken wij deze weer schitterend door het te herleggen of te rooien. 

Tuinbestrating in Friesland laat je natuurlijk doen door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met ontwerpen en realiseren van (sier)bestrating. Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw tuinbestrating bespreken in een kennismakingsgesprek.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV