Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De watertuin  

Water is een zeer belangrijke levensbron en met een watertuin van H.W Mollema ben je daarom dan ook duurzaam bezig. Het klimaat verandert langzamerhand en steeds meer water gaat verloren in het riool wat een negatief effect heeft op het klimaat. Met een watertuin vang je regenwater op en laat het door de grond wegzakken of vang je het op met een regenton.  Een watertuin is niet alleen praktisch en duurzaam, maar kan nog meer voordelen bieden. H.W Mollema heeft deze voor jou op een rijtje gezet. 

Watertuin H.W. Mollema

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Een watertuin voor de waterliefhebber | H.W Mollema

Ben jij een echte waterliefhebber? Hoe fijn zou het dan zijn als je buiten in jouw eigen tuin op een stijger kunt zitten omringd door water? Of wil je juist liever duurzaam wonen en een tuin hebben die regenwater op vangt? Er zijn twee soorten watertuinen die H.W Mollema aan kan bieden en de specialisten van Mollema helpen jou graag met beide mogelijkheden.     

Wat is een watertuin? | H.W Mollema

Een watertuin kan een tuin zijn waarin je omringd bent met water, stenen en tegels. Met water kan je een natuurlijke omgeving opvullen. Kenmerken van een watertuin zijn: standbeelden, watervallen, vissen, rotsen en zowel veel waterplanten als normale planten. Een waternatuurgebied in jouw eigen tuin. De ideale tuin voor als je van water en duurzaamheid houdt. Bij H.W Mollema gaan we graag met jou in gesprek om samen jouw watertuin te creëren aan de hand van de besproken wensen.      

Watertuin H.W. Mollema Watertuin H.W. Mollema Watertuin H.W. Mollema

De voordelen van een watertuin | H.W Mollema

Een watertuin brengt eigenlijk alleen voordelen met zich mee. Niet alleen is je tuin op een natuurlijke manier gevuld en heb je een eigen natuurlijk ecosysteem ontwikkeld, maar uw tuin heeft ook een landelijke en rustige uitstraling. Nog meer voordelen van een watertuin? H.W Mollema heeft het voor jou even op een rijtje gezet. 

Duurzame watertuin | H.W Mollema

Wist je dat een watertuin ook een duurzame tuin kan zijn? Waarom regenwater weg laten stromen in het riool als je het ook kunt opvangen in jouw eigen tuin? Laat je een watertuin door H.W Mollema aanleggen, dan ben je duurzaam bezig. Als je regenwater opvangt kan je diverse dingen met het regenwater doen. Wist je dat regenwater ook kalkvrij is? Als je jouw ramen lapt met regenwater dan voorkomt je dat je strepen op de ramen krijgt. Bloemen en planten worden graag gevoed met regenwater zowel binnenplanten als buitenplanten. Doordat je het regenwater opvangt of in de grond laat wegzakken, ontstaat er in je tuin een eigen kleine waterkringloop dat vele positieve effecten kan hebben. Meer weten over wat de duurzame mogelijkheden zijn van een watertuin? H.W Mollema legt je graag uit wat een watertuin jou kan bieden op gebied van duurzaamheid. 

Een watertuin of duurzame watertuin door H.W Mollema laten aanleggen?  

Heb je interesse in een watertuin of duurzame watertuin? Onze vakkundige medewerkers bij H.W Mollema komen graag vrijblijvend bij je langs om uw wensen en ideeën te bespreken. Uiteraard worden direct de diverse mogelijkheden besproken en geeft ons vakkundige personeel vrijblijvend advies over wat het beste bij de tuin staat of kan passen. Zo bieden we bij H.W Mollema niet alleen een watertuin aan, mar ook een moderne tuin of een Japanse tuin. Wat je wens ook is, bij H.W Mollema doen wij er alles aan om het goud in jouw groen te vinden. Vraag hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan bij H.W Mollema of neem gerust contact op met ons. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject