Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Tuinonderhoud Groningen | H.W. Mollema

Tuinonderhoud H.W. Mollema

Onderhoud van uw tuin in Groningen en omgeving

Het is belangrijk dat uw tuin juist onderhouden wordt, dit zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw tuin. Een onverzorgde tuin doet afbreuk aan de hele woning. Heeft u net een tuin laten aanleggen? Dan is onderhoud ook essentieel. De tuin moet zichzelf nog verder ontwikkelen en de groei gaat door. Heeft u geen groene vingers of wilt u dat uw tuin er direct fris en fruitig bijstaat? Laat het tuinonderhoud dan over aan de hoveniers van H.W. Mollema. Zo ervaart u de lusten, maar niet de lasten. 

Tuinonderhoud door H.W. Mollema uit Hellum

Met onze 17,5 jaar lange ervaring zijn wij bij uitstek geschikt om het onderhoud voor uw tuin te verzorgen. Onze hoveniers weten met hun kennis en expertise precies welk onderhoud uw tuin nodig heeft. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de omgeving van Groningen die het tuinonderhoud met plezier doet? Dan bent u bij H.W. Mollema aan het juiste adres. 

De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin klinkt als een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Zo heeft elk seizoen een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. Onze hoveniers hebben verstand van zaken, zij weten voor elk jaargetij wat er nodig is om uw tuin in de juiste conditie te krijgen en te behouden. De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud zijn:

Tuinonderhoud voor elk seizoen | Groningen

Mollema biedt diensten van ontwerp tot nazorg. Ons streven is het leveren van buitengewoon goede tuinen, dit houdt in dat op elk vlak specialisten zitten. Zij weten voor elk seizoen wat uw tuin nodig heeft en zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door in goede conditie blijft. Wij bieden zowel winteronderhoud, voorjaarsonderhoud, zomeronderhoud als najaarsonderhoud. 

Diverse vormen tuinonderhoud

Het juist onderhouden van uw tuin zorgt voor een levende tuin met een verzorgde uitstraling. De ene tuin heeft meer tuinonderhoud nodig dan de andere. Ook hebben bepaalde tuinen specifieke eisen wat betreft het tuinonderhoud. Zo moet er bij een tuin met een groot gazon veel aandacht worden besteed aan het gezond houden van de grasmat. Terwijl bij een tuin met veel sierbestrating de aandacht gevestigd is op het verwijderen van onkruid tussen de kiezels en tegels. Naast de diverse vormen van tuinonderhoud is er ook nog verschil in hoe vaak uw tuin onderhoud nodig heeft. Weet u niet welk onderhoud uw tuin in Groningen nodig heeft? De hoveniers van H.W. Mollema helpen u graag met het tuinonderhoud. 

Tuinonderhoud Groningen: vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Heeft u nog vragen over het tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Wij helpen u graag zodat u het hele jaar zorgeloos kunt genieten van een mooi verzorgde tuin. Is dit iets wat u ziet zitten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zorgen ervoor met het juiste tuinonderhoud dat uw tuin in goede conditie is.

 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject