Tuinonderhoud Groningen

Onderhoud van jouw tuin in Groningen en omgeving

Het is belangrijk dat jouw tuin juist onderhouden wordt. Dit zorgt namelijk voor een verzorgde uitstraling van jouw tuin. Een onverzorgde tuin doet afbreuk aan de hele woning. Heb je net een tuin laten aanleggen? Dan is onderhoud ook essentieel. De tuin moet zichzelf nog verder ontwikkelen en de groei gaat door. Heb je geen groene vingers of wil je dat jouw tuin er direct fris en fruitig bijstaat? Laat het tuinonderhoud dan over aan de hoveniers van H.W. Mollema. Zo ervaar je de lusten, maar niet de lasten. 

Tuinonderhoud door H.W. Mollema uit Hellum

Met ruim 20 jaar lange ervaring zijn wij bij uitstek geschikt om het onderhoud voor jouw tuin te verzorgen. Onze hoveniers weten met hun kennis en expertise precies welk onderhoud jouw tuin nodig heeft. Dus ben je op zoek naar een hovenier in de omgeving van Groningen die het tuinonderhoud met plezier doet? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. 

De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud

Het onderhouden van jouw tuin klinkt als een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Zo heeft elk seizoen een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. Onze hoveniers hebben verstand van zaken, zij weten voor elk jaargetij wat er nodig is om jouw tuin in de juiste conditie te krijgen en te behouden. De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud zijn:

  • Je hebt geen omkijken naar jouw tuin
  • Je ervaart de lusten maar niet de lasten
  • Het juiste tuinonderhoud op het juiste moment
  • Altijd kunt genieten van een netjes onderhouden tuin

Tuinonderhoud voor elk seizoen in Groningen

H.W. Mollema biedt diensten van ontwerp tot nazorg. Ons streven is het leveren van buitengewoon goede tuinen en dit houdt in dat op elk vlak specialisten zitten. Zij weten voor elk seizoen wat jouw tuin nodig heeft en zorgen ervoor dat jouw tuin het hele jaar door in goede conditie blijft. Wij bieden zowel winteronderhoud, voorjaarsonderhoud, zomeronderhoud als najaarsonderhoud. 

Diverse vormen tuinonderhoud

Het juist onderhouden van jouw tuin zorgt voor een levende tuin met een verzorgde uitstraling. De ene tuin heeft meer tuinonderhoud nodig dan de andere. Ook hebben bepaalde tuinen specifieke eisen wat betreft het tuinonderhoud. Zo moet er bij een tuin met een groot gazon veel aandacht worden besteed aan het gezond houden van de grasmat. Terwijl bij een tuin met veel sierbestrating de aandacht gevestigd is op het verwijderen van onkruid tussen de kiezels en tegels. Naast de diverse vormen van tuinonderhoud is er ook nog verschil in hoe vaak jouw tuin onderhoud nodig heeft. Weet je niet welk onderhoud jouw tuin in Groningen nodig heeft? De hoveniers van H.W. Mollema helpen je graag met het tuinonderhoud

Tuinonderhoud Groningen: vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Heb je nog vragen over het tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag zodat je het hele jaar zorgeloos kunt genieten van een mooi verzorgde tuin. Is dit iets wat je ziet zitten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zorgen ervoor met het juiste tuinonderhoud dat jouw tuin in goede conditie is.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV