Tuinonderhoud Groningen

Onderhoud van uw tuin in Groningen en omgeving

Het is belangrijk dat uw tuin juist onderhouden wordt, dit zorgt voor een verzorgde uitstraling van uw tuin. Een onverzorgde tuin doet afbreuk aan de hele woning. Heeft u net een tuin laten aanleggen? Dan is onderhoud ook essentieel. De tuin moet zichzelf nog verder ontwikkelen en de groei gaat door. Heeft u geen groene vingers of wilt u dat uw tuin er direct fris en fruitig bijstaat? Laat het tuinonderhoud dan over aan de hoveniers van H.W. Mollema. Zo ervaart u de lusten, maar niet de lasten. 

Tuinonderhoud door H.W. Mollema uit Hellum

Met onze 17,5 jaar lange ervaring zijn wij bij uitstek geschikt om het onderhoud voor uw tuin te verzorgen. Onze hoveniers weten met hun kennis en expertise precies welk onderhoud uw tuin nodig heeft. Dus bent u opzoek naar een hovenier in de omgeving van Groningen die het tuinonderhoud met plezier doet? Dan bent u bij H.W. Mollema aan het juiste adres. 

De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin klinkt als een simpel klusje, maar er komt meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Zo heeft elk seizoen een ander soort tuinonderhoud en materialen nodig. Onze hoveniers hebben verstand van zaken, zij weten voor elk jaargetij wat er nodig is om uw tuin in de juiste conditie te krijgen en te behouden. De voordelen van het uitbesteden van het tuinonderhoud zijn:

  • U heeft geen omkijken naar uw tuin
  • U ervaart de lusten maar niet de lasten
  • Het juiste tuinonderhoud op het juiste moment
  • Altijd kunt genieten van een netjes onderhouden tuin

Tuinonderhoud voor elk seizoen | Groningen

Mollema biedt diensten van ontwerp tot nazorg. Ons streven is het leveren van buitengewoon goede tuinen, dit houdt in dat op elk vlak specialisten zitten. Zij weten voor elk seizoen wat uw tuin nodig heeft en zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door in goede conditie blijft. Wij bieden zowel winteronderhoud, voorjaarsonderhoud, zomeronderhoud als najaarsonderhoud. 

Diverse vormen tuinonderhoud

Het juist onderhouden van uw tuin zorgt voor een levende tuin met een verzorgde uitstraling. De ene tuin heeft meer tuinonderhoud nodig dan de andere. Ook hebben bepaalde tuinen specifieke eisen wat betreft het tuinonderhoud. Zo moet er bij een tuin met een groot gazon veel aandacht worden besteed aan het gezond houden van de grasmat. Terwijl bij een tuin met veel sierbestrating de aandacht gevestigd is op het verwijderen van onkruid tussen de kiezels en tegels. Naast de diverse vormen van tuinonderhoud is er ook nog verschil in hoe vaak uw tuin onderhoud nodig heeft. Weet u niet welk onderhoud uw tuin in Groningen nodig heeft? De hoveniers van H.W. Mollema helpen u graag met het tuinonderhoud. 

Tuinonderhoud Groningen: vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

Heeft u nog vragen over het tuinonderhoud? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon of mail. Wij helpen u graag zodat u het hele jaar zorgeloos kunt genieten van een mooi verzorgde tuin. Is dit iets wat u ziet zitten? Vraag dan hieronder vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij zorgen ervoor met het juiste tuinonderhoud dat uw tuin in goede conditie is.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV