Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Terrasaanleg Groningen

Terrasaanleg in Groningen 

Wil je lekker in de zon op jouw terras kunnen genieten? Terrassen aanleggen is één van de specialiteiten van H.W. Mollema. Wij beschikken over een groot assortiment aan bestrating voor terrasaanleg. Wij hebben zowel betonsier, natuursteen als keramische bestrating. Ook voor tuintegels van alle soorten en maten ben je bij ons aan het goede adres. Wij adviseren graag over de keuze van de bestrating van uw terras. 

Mogelijkheden terrasaanleg 

De mogelijkheden voor het laten aanleggen van een terras zijn groot. Zo kun je eerst een tuinontwerp laten maken. Bij dit ontwerp heb je meteen een goed beeld hoe jouw toekomstig terras eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit verschillende soorten (sier)bestrating, verschillende kleuren, verschillende materialen en verschillende afwerkingen. Dit heeft veelal te maken met stijl en smaak. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de rest van je huis en tuin.  

Materiaal terrasaanleg 

Bij een terras wordt vaak al snel gedacht aan bestraat terras. Echter hoeft dit niet het geval te zijn. Bij het aanleggen van een terras is het naast betonsier, natuursteen als keramische bestrating ook mogelijk om te kiezen tussen hout of kunststof. Tegenwoordig is bijvoorbeeld een terras gemaakt van vlonderplanken erg in trek. Daarnaast zijn deze terrasplanken ook in kunststof verkrijgbaar. Het grote voordeel van kunststof is dat het langer meegaat. Hierdoor kun jij langer van je terras genieten.  

Voordelen terrasaanleg in Groningen 

Het laten aanleggen van een terras kent vele voordelen. Zo heb je te maken met een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van terrasaanleg en hoef je het niet zelf te doen. Hierdoor ontlast je je lichaam met het zware werk en bespaar je een hoop tijd. Daarnaast helpen wij je met het ontwerpen en realiseren. Hierbij geven wij advies vanuit onze expertise en jarenlange ervaring. Hierbij houden we graag de praktische kant in de gaten. Op deze manier komen we samen tot jouw droomtuin. 

Voor uw terrasaanleg in Groningen gaat u voor H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar verzorgen wij het aanleggen van terrassen.. Heb je vragen over terrasaanleg? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject