Terrasaanleg in groningen

Wil je lekker in de zon op jouw terras kunnen genieten? Terrassen aanleggen is één van de specialiteiten van H.W. Mollema. Wij beschikken over een groot assortiment aan bestrating voor terrasaanleg. Wij hebben zowel betonsier als natuursteen en keramische bestrating. Ook voor tuintegels van alle soorten en maten ben je bij ons aan het goede adres. Wij adviseren graag over de keuze van de bestrating van jouw terras. 

Mogelijkheden terrasaanleg 

De mogelijkheden voor het laten aanleggen van een terras zijn groot. Zo kun je eerst een tuinontwerp laten maken. Bij dit ontwerp heb je meteen een goed beeld hoe jouw toekomstig terras eruit komt te zien. Je kunt kiezen uit verschillende soorten (sier)bestrating, verschillende kleuren, verschillende materialen en verschillende afwerkingen. Dit heeft veelal te maken met stijl en smaak. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met de rest van je huis en tuin.  

Materiaal terrasaanleg 

Bij een terras wordt vaak al snel gedacht aan bestraat terras. Echter hoeft dit niet het geval te zijn. Bij het aanleggen van een terras is het naast betonsier, natuursteen als keramische bestrating ook mogelijk om te kiezen tussen hout of kunststof. Tegenwoordig is bijvoorbeeld een terras gemaakt van vlonderplanken erg in trek. Daarnaast zijn deze terrasplanken ook in kunststof verkrijgbaar. Het grote voordeel van kunststof is dat het langer meegaat. Hierdoor kun jij langer van je terras genieten.  

Voordelen terrasaanleg in Groningen 

Het laten aanleggen van een terras kent vele voordelen. Zo heb je te maken met een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van terrasaanleg en hoef je het niet zelf te doen. Hierdoor ontlast je je lichaam met het zware werk en bespaar je een hoop tijd. Daarnaast helpen wij je met het ontwerpen en realiseren. Hierbij geven wij advies vanuit onze expertise en jarenlange ervaring. Hierbij houden we graag de praktische kant in de gaten. Op deze manier komen we samen tot jouw droomtuin. 

Voor jouw terrasaanleg in Groningen ga je voor H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar verzorgen wij het aanleggen van terrassen.. Heb je vragen over terrasaanleg? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV