Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Snoeiwerkzaamheden

Ben je opzoek naar een bedrijf dat snoeiwerkzaamheden voor jou kan uitvoeren? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het goede adres. Het team van H.W. Mollema heeft al vele projecten uitgevoerd. Zowel in opdracht van bedrijven als voor particulieren. Het team van specialisten heeft naar tevredenheid vele bomen en struiken verzorgd. Ben jij benieuwd welke snoeiwerkzaamheden wij voor jou kunnen uitvoeren? Je leest het op deze pagina.  

Snoeiwerkzaamheden H.W. Mollema

Wat is er allemaal mogelijk? 

Voor de tuinonderhoud verzorgen wij struiken, planten en bomen. Naast dat wij uw plantsoen weer aantoonbaar maken worden hierbij veelal takken gesnoeid die een veiligheidsrisico kunnen opleveren. Ook kan er bij de snoei van jonge bomen takken worden verwijderd om een hoge kwaliteit kroon op te kweken. Daarnaast verwijderen we bij de snoeiwerkzaamheden takken welke voor jou het uitzicht bederven, zoals takken die voor je ramen langs of over je garage heen groeien. Snoeiwerkzaamheden zijn noodzakelijk om nog lang van jouw planten en bomen te genieten en om ervoor te zorgen dat ze je tuin niet overwoekeren. Wij hebben de specialistische kennis en kunde om jouw plantsoen geheel bij te werken! 

Voordelen snoeiwerkzaamheden 

Snoeiwerkzaamheden kennen een aantal voordelen. Het snoeien van bomen kan betrekking hebben op de veiligheid van de omgeving van de boom. Takken worden zwaar en kunnen afbreken. Om schade aan je woning of omgeving te voorkomen of om de boom veiliger te maken, kan het snoeien van de boom een oplossing bieden.  

Snoeiwerkzaamheden laat je natuurlijk uitvoeren door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met snoeiwerkzaamheden? Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw snoeiwerkzaamheden bespreken in een kennismakingsgesprek 

 

 

 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject