Snoeiwerkzaamheden

Ben je op zoek naar een bedrijf dat snoeiwerkzaamheden voor jou kan uitvoeren? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Het team van H.W. Mollema heeft al vele projecten uitgevoerd, zowel in opdracht van bedrijven als voor particulieren. Het team van specialisten heeft naar tevredenheid vele bomen en struiken verzorgd. Ben jij benieuwd welke snoeiwerkzaamheden wij voor jou kunnen uitvoeren? Je leest het op deze pagina.


Wat is er allemaal mogelijk? 

Voor het tuinonderhoud verzorgen wij struiken, planten en bomen. Naast het feit dat wij jouw plantsoen weer aantoonbaar maken, worden hierbij veelal takken gesnoeid die een veiligheidsrisico kunnen opleveren. Ook kunnen er bij de snoei van jonge bomen takken worden verwijderd om een hoge kwaliteit kroon te kweken. Daarnaast verwijderen we bij de snoeiwerkzaamheden takken die jouw uitzicht bederven, zoals takken die langs je ramen of over je garage heen groeien. Snoeiwerkzaamheden zijn noodzakelijk om nog lang van jouw planten en bomen te genieten en om ervoor te zorgen dat ze jouw tuin niet overwoekeren. Wij hebben de specialistische kennis en vaardigheden om jouw plantsoen volledig bij te werken!

Voordelen snoeiwerkzaamheden 

Snoeiwerkzaamheden kennen een aantal voordelen. Het snoeien van bomen kan betrekking hebben op de veiligheid van de omgeving van de boom. Takken worden zwaar en kunnen afbreken. Om schade aan jouw woning of omgeving te voorkomen of om de boom veiliger te maken, kan het snoeien van de boom een oplossing bieden.

  • Je kunt hagen in een gewenste vorm snoeien.
  • De vorming van bloemen, vruchten en meer blad wordt bevorderd.
  • Planten blijven sterk, waardoor ze weerbaarder zijn tegen ziekten en schimmels.
  • Het creëren van meer ruimte en licht in jouw droomtuin.
  • Jij hebt er geen omkijken naar, wij doen het voor jou!

Snoeiwerkzaamheden laat je natuurlijk uitvoeren door H.W. Mollema 

H.W. Mollema is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met snoeiwerkzaamheden. Heb jij vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw snoeiwerkzaamheden bespreken in een kennismakingsgesprek.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV