Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De romantische tuin door dé specialisten van H.W. Mollema

Een romantische tuin is een tuin die uit verschillende verassende elementen bestaat. Niet alleen zorgen bloemen zoals rozen, lavendel en geraniums voor een romantische sfeer in je tuin, maar ook slingerpaden of doorgangen kunnen die romantische sfeer veroorzaken. H.W Mollema legt graag een romantische tuin voor je aan. Wil je meer te weten komen over de romantische tuin? Lees dan verder. 

Romantische tuin H.W. Mollema

Kenmerken van een romantische tuin

Samen met uw partner dwalen over kleine stenen kronkelpaadjes omringd door felle kleurrijke bloemen en hoge hagen. Romantisch zittend op een bankje waar niemand u met een mogelijkheid kan zien, omringt door de natuur. Gezellig samen een wijntje drinken en overrompeld worden door de heerlijke geur van rozen. Bij H.W Mollema creëren wij graag voor jou een romantische tuin. Benieuwd naar wat een romantische tuin jou kunt bieden? Een romantische tuin kan je in het volgende voorzien; 

Hoe legt H.W Mollema een romantische tuin aan? 

Een romantische tuin aanleggen kan gemakkelijk worden gedaan door H.W Mollema. Allereerst gaan we natuurlijk met jou in gesprek om achter je wensen te komen voor jouw tuin. Dan creëren onze ontwerpers bij Mollema een tuin die passend is voor jouw buitenruimte en die eer doet aan het tuinontwerp romantiek. Zo zal er bijvoorbeeld verticaal worden getuinierd om een meer intiemer geheel te krijgen. Hoge bloemen en pergola's zijn een voorbeeld hiervan. Ook klimplanten en rozenbogen passen erg goed in het tuinontwerp. Na het ontwerp te hebben gemaakt, overleggen we samen met jou of alles naar je wens is. Na goedkeuring kunnen de hoveniers van H.W Mollema aan de slag om jouw buitenruimte om te toveren in een prachtige, romantische tuin. 

Tuinonderhoud van een romantische tuin door H.W Mollema  

Een romantische tuin is geschikt voor zowel een grote tuin als een kleine tuin. Het hebben van groene vingers is hier echter wel van belang. De romantische tuin heeft veel onderhoud nodig, omdat de tuin snel rommelig gaat lijken door de verschillende bloemen, planten en het ontbreken van ‘strakke’ lijnen. Onderhoud is dus nodig om het geheel netjes te houden, maar door onderhoud gaat het ontwerp van de romantische tuin ook niet verloren. Voor het onderhoud van jouw romantische tuin, kan je terecht bij H.W Mollema. Wij staan graag voor je klaar om jouw tuin weer helemaal op orde te krijgen. 

Romantische tuin H.W. Mollema Romantische tuin H.W. Mollema Romantische tuin vrolijke bloemen H.W. Mollema

Romantische tuin versus Moderne tuin 

Een romantische tuin is het tegenovergestelde van een moderne tuin. Een moderne tuin heeft overal strakke lijnen. Bij een romantische tuin is het belangrijk om rondingen in de tuin te hebben. Paden hoeven niet recht te zijn, maar mogen juist slingeren. In de romantische tuin worden juist kleurige bloemen gebruikt. Denk hierbij aan paars, rood en roze. In een moderne tuin is overzicht belangrijk en in een romantische tuin is geen overzicht van groot belang. Dit zorgt namelijk voor kleine intieme zithoekjes en vooral een intieme sfeer.  Bij H.W Mollema kan je terecht voor beide tuinontwerpen. 

Jouw romantische tuin aan laten leggen door H.W. Mollema  

Wil je graag een romantische tuin? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Maak nu een afspraak voor een bezoek van één van onze specialisten. Met ons specialistische team kunnen wij bij H.W Mollema jouw wensen werkelijkheid laten worden. Wij zitten volop ideeën en zullen dan ook vol passie informeren over de mogelijkheden in jouw tuin. Zo kunnen wij verschillende tuinontwerpen aanleggen, zoals een Japanse tuin, een watertuin of toch een moderne tuin. Samen met jou gaan wij op zoek naar het goud in jouw groen. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject