Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De moderne tuin 

  Moderne tuin

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Helemaal in balans met een moderne tuin

Een moderne tuin geeft een strakke uitstraling en is bovendien gemakkelijk te onderhouden. Houd je niet van tuinieren? Dan is een moderne tuin met strakke lijnen dus voor jou weggelegd. Een moderne tuin is in balans met allemaal symmetrische kenmerken en deze zal je rust geven. Met pure materialen, een heerlijke loungehoek en gemakkelijk onderhoud is de moderne tuin geschikt voor iedereen.  

Een rustige uitstraling

Een moderne tuin is een tuin die een rustige uitstraling heeft, met veel tegels en weinig beplanting. Materialen worden in een moderne tuin op meerdere plekken gebruikt om evenwicht in de tuin te brengen. Een moderne tuin heeft de kenmerken strak, rustig en opvallende elementen. In de moderne, strakke tuinen worden vaak de aardetinten kleuren gebruikt. Het is de kunst om balans te vinden tussen het gebruik van groen en aardetinten.

 Moderne tuin  Moderne tuin- design lampModerne tuin H.W. MOllema

Makkelijk in onderhoud

Een moderne tuin is makkelijk in onderhoud. Dit komt grotendeels door het veel gebruikmaken tegels. Je kunt het zo makkelijk maken als u zelf wilt. De tegels zorgen niet alleen voor een onderhoudsarme tuin, de tuin ziet er ook nog eens erg strak uit. Ook op het gebied van planten is er genoeg keuze op de markt. Wil je zo weinig onderhoud hebben? Kies dan voor onderhoudsvriendelijke planten. Het is verstandig om te investeren in kwalitatief goede tegels zoals keramische tegels. Op die manier kun je jarenlang vooruit met uw moderne en strakke tuin!  

Keramische tegels hebben de toekomst, ze zijn:

Trends  

Het woord modern betekent: zo nieuw dat niet iedereen het normaal vindt. Een product is eerst modern en als de productiecapaciteit stijgt wordt het al snel een trend. In moderne tuinen zijn veel trends te vinden. Trends in tuinen zijn bijvoorbeeld een Stackton muur, buitenverblijven, overkappingen van hout en ledverlichting. Voor de laatste trends bent u bij H.W. Mollema aan het juiste adres.  

Maak nu een afspraak

Wij helpen je graag met het realiseren van jouw moderne tuin. Maak een afspraak met één van onze specialisten. Wij zullen jouw wensen en ideeën samen bespreken en de mogelijkheden in jouw tuin bekijken.  

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject