Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De moderne tuin 

Ben jij op zoek naar een strakke tuin die weinig onderhoud nodig heeft en er overzichtelijk uitziet? Dan heeft Mollema de geschikte tuin voor jou; de moderne tuin. Er zijn onwijs veel mogelijkheden voor een moderne tuin en je kan er zelf je eigen draai aan geven. Je hoeft weinig te doen om het  tuinontwerp te behouden en je kan lang blijven genieten van je tuin. Meer weten over de moderne tuin en de mogelijkheden hiervan bij H.W Mollema? Lees snel verder. 

  Moderne tuin

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Helemaal in balans met een moderne tuin

Een moderne tuin geeft een strakke uitstraling en is bovendien gemakkelijk te onderhouden. Houd je niet van tuinieren? Dan heeft Mollema de oplossing voor jou. In dat geval is de moderne tuin met strakke lijnen dus voor jou weggelegd. Mollema gaat eerst in gesprek om jouw wensen te bespreken en vervolgens om samen  een tuinontwerp te maken. Een moderne tuin is in balans met allemaal symmetrische kenmerken en deze zal je rust geven. Met pure materialen, een heerlijke loungehoek en gemakkelijk tuinonderhoud is de moderne tuin geschikt voor iedereen. 

Een rustige uitstraling bij een moderne tuin 

Een moderne tuin is een tuin die een rustige uitstraling heeft, met veel tegels en weinig beplanting. De specialisten van H.W Mollema zorgen ervoor dat de materialen bij de tuinaanleg in een moderne tuin op meerdere plekken worden gebruikt om evenwicht in de tuin te brengen. Een moderne tuin heeft de kenmerken strak, rustig en opvallende elementen. In de moderne, strakke tuinen worden daarom vaak aardetinten kleuren gebruikt. Het is de kunst om in de tuinaanleg van een moderne tuin balans te vinden tussen het gebruik van groen en aardetinten. Bij H.W Mollema bespreken we graag met jouw wensen voor de moderne tuin, zodat we samen met jou een prachtige tuin kunnen creëren. 

 Moderne tuin  Moderne tuin- design lampModerne tuin H.W. MOllema

Weinig tuinonderhoud in de moderne tuin 

Een moderne tuin heeft weinig tuinonderhoud nodig. Dit komt grotendeels door het veel gebruikmaken tegels. Je kunt het zo makkelijk maken als u zelf wilt. De tegels zorgen namelijk niet alleen voor een onderhoudsarme tuin, maar je tuin ziet er ook nog eens erg strak en overzichtelijk uit. Ook op het gebied van planten is er genoeg keuze op de markt. Wil je zo min mogelijk tuinonderhoud hebben? Kies dan voor onderhoudsvriendelijke planten in je moderne tuin. Het is verstandig om te investeren in kwalitatief goede tegels zoals keramische tegels. Op die manier kun je jarenlang vooruit met je strakke en moderne tuin! Mollema heeft een groot assortiment aan keramische tegels. Bekijk ze op onze website of breng een bezoek aan Mollema zelf.   

Keramische tegels hebben de toekomst, ze zijn: 

Keramische tegels worden steeds populairder in gebruik en dat is niet gek, als je kijkt naar wat keramische tegels te bieden hebben. Alle keramische tegels van H.W Mollema beschikken over de volgende eigenschappen; 

Meer weten over keramische tegels en de voordelen hiervan? Mollema praat je graag bij over het gebruik van keramische tegels in het tuinontwerp. Maak een afspraak met de specialisten van H.W Mollema of neem voor vragen gerust contact met ons op. 

Trends bij de moderne tuin 

Het woord modern betekent: zo nieuw dat niet iedereen het normaal vindt. Een product is eerst modern en als de productiecapaciteit stijgt wordt het al snel een trend. In moderne tuinen zijn veel trends te vinden. Trends in tuinen zijn bijvoorbeeld een Stackton muur, buitenverblijven, overkappingen van hout en ledverlichting, maar ook een buitenkeuken of een waterwelness. Voor de laatste trends bent u bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw tuinontwerp naar jouw wensen wordt ingevuld en jouw tuin helemaal jouw eigen wordt.  

Een moderne tuin door H.W Mollema laten aanleggen

Mollema beschikt over specialisten die kennis en ervaring hebben op het gebied van tuinaanleg en tuinontwerp. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw moderne tuin. Toch een andere tuin, zoals de Japanse tuin of de watertuin? Of kom je er niet helemaal uit welke tuin nou voor jouw buitenruimte geschikt is? Geen probleem. Bij H.W. Mollema zoeken we graag naar het goud in jouw groen. Maak een afspraak met één van onze specialisten en vraag ons om advies in een kennismakingsgesprek. Wij bij H.W Mollema zullen jouw wensen en ideeën samen bespreken en de mogelijkheden in jouw tuin bekijken om jouw tuin om te toveren tot een ware oase van rust. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject