Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Kundige hovenier in Leeuwarden 

Wil je een kundige hovenier in Leeuwarden inschakelen voor tuinonderhoud? Dan ben je bij H.W Mollema aan het juiste adres. Je tuin is hét levende visitekaartje van je woning. Een tijdige onderhoudsbeurt is daarom onmisbaar voor iedereen die zijn bezoek netjes wil ontvangen. Gun je tuin de liefde die het verdient en laat onze specialisten je tuin omtoveren. H.W Mollema zorgt er al 22 jaar voordat tuinen hun woningen complimenteren op het hoogste niveau. Vraag daarom snel vrijblijvend een gesprek aan met de beste hovenier in Leeuwarden. Dan staat één van onze 30 specialisten binnen de kortste keren op uw stoep in Friesland.  

Voordelen van een hovenier in Leeuwarden 

Een hovenier inschakelen voor uw tuin heeft vele voordelen. Tegenwoordig leven we in een drukke tijd. We willen ons werk goed doen, gaan meer sporten, proberen gezonder te eten en willen hier en daar ook graag onze sociale contacten bijhouden. Om je dan ook nog eens druk te maken over je tuin wordt simpelweg te veel. Je tuin is dan ook iets wat vaak achterwege gelaten wordt. Om je te ontlasten helpt H.W Mollema je graag van je zorgen af. Wij kunnen bijvoorbeeld een plan van aanpak maken voor het voorjaar. Een gekwalificeerde hovenier in Leeuwarden inschakelen kent namelijk aardig wat voordelen: 

Je tuin gaat langer mee dankzij de beste hovenier 

Wanneer een tuin wordt onderhouden door een hovenier in Leeuwarden blijft het een stuk langer in zijn goede staat. Een hovenier heeft er tenslotte echt kijk op en weet precies hoe hij het tuinontwerp moet aanpakken. Ieder half jaar nieuwe bloembollen en planten aanschaffen wordt op deze manier verledentijd. De bloemen en planten worden door een tuinman in Leeuwarden zodanig onderhouden dat je zeker weet dat je de maximale levensduur mag ervaren. Dat scheelt weer in uw portemonnee.  

Een veilige tuin dankzij dé hovenier van Leeuwarden 

Het oog wil wat, maar ook de veiligheid van je tuin is van belang. Nederland en haar onvoorspelbare weer zorgt ervoor dat niet iedereen zijn tuin volledig veiliggesteld heeft. De combinatie van een niet-onderhouden boom en een storm leidt tegenwoordig vaak tot ongelukkigheden. Voorkom daarom dat je bomen verzakken en maak een afspraak met een kundige hovenier in Leeuwarden. 

Écht kunnen ontspanning in je tuin 

Als je nou een grote of een kleine tuin hebt, beide keren kost het enorm veel tijd om deze te onderhouden. U kent het vast: eindelijk is het weer mooi weer in Nederland en u wilt gewoon lekker in de tuin relaxen van een drukke dag. Als je dan om je heen kijkt en overal kleine onderhoudsklusjes ziet, is ontspannen nog een lange weg om te gaan. Pak daarom je vrijheid en laat een hovenier in Leeuwarden de klus voor jou klaren. 

Diensten van de hovenier van H.W Mollema 

H.W Mollema gaat voor goud én groen. Al 22 jaar zijn wij de specialist van Nederland. We bieden verschillende diensten aan. Om deze diensten zo goed mogelijk te voltooien zetten wij onze 30 gekwalificeerde tuinmannen in. Heb je een aantal vragen over onze diensten? Wacht dan niet langer want wij geven je graag alle antwoorden. Neem daarom contact met ons op of bespreek jouw ideale tuinvisie vrijblijvend in een kennismakingsgesprek. 

 

 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject