Hovenier in leeuwarden

Wil je een kundige hovenier in Leeuwarden inschakelen voor tuinonderhoud? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Je tuin is het levende visitekaartje van je woning. Een tijdige onderhoudsbeurt is daarom onmisbaar voor iedereen die zijn bezoek netjes wil ontvangen. Gun je tuin de liefde die het verdient en laat onze specialisten je tuin omtoveren. H.W. Mollema zorgt er al ruim 20 jaar voor dat tuinen hun woningen complimenteren op het hoogste niveau. Vraag daarom snel vrijblijvend een adviesgesprek aan met de beste hovenier in Leeuwarden. Dan staat één van onze 30 specialisten binnen de kortste keren op jouw stoep in Leeuwarden.

Voordelen van een hovenier in Leeuwarden 

Een hovenier inschakelen voor jouw tuin heeft vele voordelen. Tegenwoordig leven we in een drukke tijd. We willen ons werk goed doen, gaan meer sporten, proberen gezonder te eten en willen hier en daar ook graag onze sociale contacten bijhouden. Om je dan ook nog eens druk te maken over je tuin wordt simpelweg te veel. Je tuin is dan ook iets wat vaak achterwege gelaten wordt. Om je te ontlasten helpt H.W. Mollema je graag van je zorgen af. Wij kunnen bijvoorbeeld een plan van aanpak maken voor het voorjaar. Een gekwalificeerde hovenier in Leeuwarden inschakelen kent namelijk aardig wat voordelen: 

Je tuin gaat langer mee dankzij de beste hoveniers

Wanneer een tuin wordt onderhouden door een hovenier in Leeuwarden blijft het een stuk langer in zijn goede staat. Een hovenier heeft er tenslotte echt kijk op en weet precies hoe hij het tuinontwerp moet aanpakken. Ieder half jaar nieuwe bloembollen en planten aanschaffen wordt op deze manier verleden tijd. De bloemen en planten worden door een tuinman in Leeuwarden zodanig onderhouden dat je zeker weet dat je de maximale levensduur mag ervaren. Dat scheelt weer in jouw portemonnee.  

Een veilige tuin dankzij dé hovenier van Leeuwarden 

Het oog wil wat, maar ook de veiligheid van je tuin is van belang. Nederland en haar onvoorspelbare weer zorgt ervoor dat niet iedereen zijn tuin volledig veiliggesteld heeft. De combinatie van een niet-onderhouden boom en een storm leidt tegenwoordig vaak tot ongelukkigheden. Voorkom daarom dat je bomen verzakken en maak een afspraak met een kundige hovenier in Leeuwarden. 

Echt kunnen ontspanning in je tuin 

Of je nou een grote of een kleine tuin hebt, in beide gevallen kost het enorm veel tijd om deze te onderhouden. Je kent het vast: eindelijk is het weer mooi weer in Nederland en je wilt gewoon lekker in de tuin relaxen van een drukke dag. Als je dan om je heen kijkt en overal kleine onderhoudsklusjes ziet, is ontspannen nog een lange weg om te gaan. Pak daarom je vrijheid en laat een hovenier in Leeuwarden de klus voor jou klaren. 

Diensten van de hovenier van H.W. Mollema 

H.W. Mollema gaat voor goud én groen. Al ruim 20 jaar zijn wij de specialist van Nederland. We bieden verschillende diensten aan. Om deze diensten zo goed mogelijk te voltooien zetten wij onze 30 gekwalificeerde tuinmannen in. Heb je een aantal vragen over onze diensten? Wacht dan niet langer, want wij geven je graag alle antwoorden. Neem daarom contact met ons op of bespreek jouw ideale tuinvisie vrijblijvend in een kennismakingsgesprek.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV