Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Hovenier Groningen | H.W. Mollema

Hovenier Groningen

Hét hoveniersbedrijf van Groningen

Bent u opzoek naar een Hoveniersbedrijf in de omgeving van Groningen? H.W. Mollema helpt u graag. Het hoveniersbedrijf  helpt u met het realiseren van uw droomtuin. Vanuit Hellum, gelegen in de gemeente Slochteren, worden met een team van bekwame hoveniers en stratenmakers voor particulieren, bedrijven, overheid en semioverheid op uiterst professionele wijze plannen uitgevoerd. H.W. Mollema is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ruim dertig specialisten in het team. Het hoveniersbedrijf uit Groningen is een dynamisch bedrijf, in volle groei en ontwikkeling. Dus bent u opzoek naar een Hovenier in Groningen? Zoek niet verder en neem direct contact met ons op.

Hoveniersbedrijf H.W. Mollema uit Groningen zoekt naar het beste, samen met u!

Het hoveniersbedrijf uit Groningen heeft al ruim 17,5 jaar ervaring en zorgt voor de beste totaaloplossing, samen met u! H.W. Mollema onderscheidt zich van de concurrenten door het specialisme en het gebruik van goed aangeschreven producten. H.W. Mollema staat bekend om de goede service, geleverd door ons hardwerkende team. Wilt u alles weten over het hoveniersbedrijf uit Groningen? Klik dan hier.

Onze hoveniers realiseren uw droomtuin

De hoveniers van het hoveniersbedrijf H.W Mollema kunnen verschillende wensen en behoeften verwezenlijken. Zo krijgt iedere klant de droomtuin die bij hem of haar past. Iedereen wil graag een tuin waar hij of zij blij van wordt, dus laat u gauw adviseren door een hovenier. Onze hoveniers staan voor kwalitatieve, maar daarnaast ook voor praktische tuinen waar iedereen blij van wordt. Daarnaast kunt u ook terecht voor allerlei andere diensten bij het hoveniersbedrijf in Groningen, zoals het aanleggen van een vijver. Onze hoveniers helpen u graag het hele jaar door om ervoor te zorgen dat uw tuin in goede conditie is. De ervaring gecombineerd met het vakmanschap en expertise van onze hoveniers zetten zij graag voor u in.

Mogelijkheden bij het hoveniers- en bestratingsbedrijf H.W. Mollema

U kunt bij het hoveniersbedrijf terecht voor zowel:

H.W. Mollema is van alle markten thuis. Dus woont u in Groningen en wilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin? Of heeft u altijd al een fantastische vijver in uw tuin gewild? Wij regelen het voor u! In overleg is alles mogelijk. Onze hoveniers, stratenmakers, tuinarchitecten en timmerlieden zijn niet zomaar vakmensen, zij doen echt alles voor uw tuin. 

Zet de eerste stap naar uw droomtuin!

Bent u enthousiast over het hoveniers- en bestratingsbedrijf H.W Mollema? Wij komen graag, natuurlijk geheel vrijblijvend, kennismaken met u en uw ideeën. Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek. Wij gaan graag samen met u opzoek naar het verborgen goud in uw buitenruimte.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject