Hovenier groningen

Hét hoveniersbedrijf van Groningen

Bent u opzoek naar een Hoveniersbedrijf in de omgeving van Groningen? H.W. Mollema helpt u graag. Het hoveniersbedrijf  helpt u met het realiseren van uw droomtuin. Vanuit Hellum, gelegen in de gemeente Slochteren, worden met een team van bekwame hoveniers en stratenmakers voor particulieren, bedrijven, overheid en semioverheid op uiterst professionele wijze plannen uitgevoerd. H.W. Mollema is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ruim dertig specialisten in het team. Het hoveniersbedrijf uit Groningen is een dynamisch bedrijf, in volle groei en ontwikkeling. Dus bent u opzoek naar een Hovenier in Groningen? Zoek niet verder en neem direct contact met ons op

Hoveniersbedrijf H.W. Mollema uit Groningen zoekt naar het beste, samen met u!

Het hoveniersbedrijf uit Groningen heeft al ruim 17,5 jaar ervaring en zorgt voor de beste totaaloplossing, samen met u! H.W. Mollema onderscheidt zich van de concurrenten door het specialisme en het gebruik van goed aangeschreven producten. H.W. Mollema staat bekend om de goede service, geleverd door ons hardwerkende team. Wilt u alles weten over het hoveniersbedrijf uit Groningen? Klik dan hier.

Onze hoveniers realiseren uw droomtuin

De hoveniers van het hoveniersbedrijf H.W Mollema kunnen verschillende wensen en behoeften verwezenlijken. Zo krijgt iedere klant de droomtuin die bij hem of haar past. Iedereen wil graag een tuin waar hij of zij blij van wordt, dus laat u gauw adviseren door een hovenier. Onze hoveniers staan voor kwalitatieve, maar daarnaast ook voor praktische tuinen waar iedereen blij van wordt. Daarnaast kunt u ook terecht voor allerlei andere diensten bij het hoveniersbedrijf in Groningen, zoals het aanleggen van een vijver. Onze hoveniers helpen u graag het hele jaar door om ervoor te zorgen dat uw tuin in goede conditie is. De ervaring gecombineerd met het vakmanschap en expertise van onze hoveniers zetten zij graag voor u in.

Mogelijkheden bij het hoveniers- en bestratingsbedrijf H.W. Mollema

U kunt bij het hoveniersbedrijf terecht voor zowel:

  • tuinontwerp
  • tuinaanleg
  • bestrating
  • tuinonderhoud
  • houtbouw
  • vijveraanleg

H.W. Mollema is van alle markten thuis. Dus woont u in Groningen en wilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin? Of heeft u altijd al een fantastische vijver in uw tuin gewild? Wij regelen het voor u! In overleg is alles mogelijk. Onze hoveniers, stratenmakers, tuinarchitecten en timmerlieden zijn niet zomaar vakmensen, zij doen echt alles voor uw tuin. 

Zet de eerste stap naar uw droomtuin!

Bent u enthousiast over het hoveniers- en bestratingsbedrijf H.W Mollema? Wij komen graag, natuurlijk geheel vrijblijvend, kennismaken met u en uw ideeën. Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek. Wij gaan graag samen met u opzoek naar het verborgen goud in uw buitenruimte.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.