Hovenier groningen

Ben je op zoek naar een Hoveniersbedrijf in de omgeving van Groningen? H.W. Mollema helpt je graag. Het hoveniersbedrijf helpt je met het realiseren van jouw droomtuin. Vanuit Hellum, gelegen in de gemeente Slochteren, worden met een team van bekwame hoveniers en stratenmakers voor particulieren, bedrijven, overheid en semioverheid op uiterst professionele wijze plannen uitgevoerd. H.W. Mollema is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ruim dertig specialisten in het team. Het hoveniersbedrijf uit Groningen is een dynamisch bedrijf, in volle groei en ontwikkeling. Dus ben je op zoek naar een Hovenier in Groningen? Zoek niet verder en neem direct contact met ons op.

HOVENIERSBEDRIJF H.W. MOLLEMA UIT GRONINGEN ZOEKT NAAR HET BESTE, SAMEN MET jou!

Het hoveniersbedrijf uit Groningen heeft al ruim 17,5 jaar ervaring en zorgt voor de beste totaaloplossing, samen met jou! H.W. Mollema onderscheidt zich van de concurrenten door het specialisme en het gebruik van goed aangeschreven producten. H.W. Mollema staat bekend om de goede service, geleverd door ons hardwerkende team. Wil je alles weten over het hoveniersbedrijf uit Groningen?

Over H.W. Mollema

ONZE HOVENIERS REALISEREN joUW DROOMTUIN

De hoveniers van het hoveniersbedrijf H.W Mollema kunnen verschillende wensen en behoeften verwezenlijken. Zo krijgt iedere klant de droomtuin die bij hem of haar past. Iedereen wil graag een tuin waar hij of zij blij van wordt, dus laat je gauw adviseren door een hovenier. Onze hoveniers staan voor kwalitatieve, maar daarnaast ook voor praktische tuinen waar iedereen blij van wordt. Daarnaast kun je ook terecht voor allerlei andere diensten bij het hoveniersbedrijf in Groningen, zoals het aanleggen van een vijver. Onze hoveniers helpen je graag het hele jaar door om ervoor te zorgen dat jouw tuin in goede conditie is. De ervaring gecombineerd met het vakmanschap en expertise van onze hoveniers zetten zij graag voor je in.

MOGELIJKHEDEN BIJ HET HOVENIERS- EN BESTRATINGSBEDRIJF H.W. MOLLEMA

Je kunt bij het hoveniersbedrijf terecht voor zowel:

  • tuinontwerp
  • tuinaanleg
  • bestrating
  • tuinonderhoud
  • houtbouw
  • vijveraanleg

H.W. Mollema is van alle markten thuis. Dus woon je in Groningen en wil je een nieuw ontwerp voor jouw tuin? Of heb je altijd al een fantastische vijver in je tuin gewild? Wij regelen het voor je! In overleg is alles mogelijk. Onze hoveniers, stratenmakers, tuinarchitecten en timmerlieden zijn niet zomaar vakmensen, zij doen echt alles voor jouw tuin. 

ZET DE EERSTE STAP NAAR joUW DROOMTUIN!

Ben je enthousiast over het hoveniers- en bestratingsbedrijf H.W Mollema? Wij komen graag, natuurlijk geheel vrijblijvend, kennismaken met jou en je ideeën. Vraag direct een kennismakingsgesprek aan. Wij gaan graag samen met jou opzoek naar het verborgen goud in je buitenruimte.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV