Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Grasonderhoud Groningen 

Heb jij een stuk gazon in je beschikking en weet je niet hoe je dit correct moet onderhouden? Bij H.W Mollema staan wij voor je klaar voor niet alleen tuinontwerp en tuinaanleg, maar ook tuinderhoud en daarbij grasonderhoud. Dus wanneer jij op zoek bent maar een bedrijf die grasonderhoud in Groningen verricht, ben je bij H.W Mollema aan het juiste adres. Door natuurliefhebbers te zijn en jarenlange ervaring te hebben, weten wij bij H.W Mollema precies hoe we jouw gras goed moeten onderhouden. 

Waarom grasonderhoud Groningen nodig is 

Om gras goed te laten groeien en het sterk te maken is grasonderhoud enorm essentieel. Bij het onderhouden van je gras, kan je gras blijven groeien en verlengt dit de levensduur van het gazon. Ook zorgt een juiste uitvoering van een onderhoudsbeurt ervoor dat je gazon beter de winter kan doorkomen en hierdoor de conditie van het gras wordt geoptimaliseerd. Bij H.W Mollema doen wij er alles aan om jouw gazon goed te onderhouden zodat jouw droomtuin blijft bestaan en het gras de uitstraling van jouw tuin goed kan blijven weergeven. 

Werkzaamheden bij grasonderhoud Groningen 

Onze specialisten bij H.W Mollema hebben kennis en kunde in tuinonderhoud en daarbij grasonderhoud. Ze weten wat een stuk gras nodig heeft om op een juiste manier te blijven groeien en het gras mooi groen te houden. Om een gazon goed te onderhouden zal het uitvoeren van meerdere werkzaamheden nodig moeten zijn. Zo zal het gras niet alleen worden gemaaid, maar ook worden bemest of bekalkt. De volgende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij grasonderhoud in Groningen;  

Door jouw gras te bekalken zal de zuurgraad van de bodem optimaal blijven om het grasgroen en gezond te houden. Dit doen we bij H.W Mollema dan ook als preventieve werking op jouw gazon. Er kan zo geen mos of onkruid op het gras groeien, waardoor het gras netjes uit blijft zien.

Geïnteresseerd in grasonderhoud Groningen? 

Ben jij op zoek naar een bedrijf die grasonderhoud in Groningen verricht en heb je interesse gekregen in H.W Mollema? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en kom meer te weten over wat wij voor jou en jouw tuin kunnen betekenen. Bij H.W Mollema stoppen we pas als het gewenste resultaat is behaald en jouw droomtuin is gerealiseerd. Voor verdere vragen over grasonderhoud Groningen of over onder andere tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinrenovatie, kan je gerust contact met één van onze specialisten opnemen. Samen met jou vinden wij het goud in jouw groen. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject