Grasonderhoud Groningen

Heb jij een stuk gazon tot je beschikking en weet je niet hoe je dit correct moet onderhouden? Bij H.W. Mollema staan wij voor je klaar, niet alleen voor tuinontwerp en tuinaanleg, maar ook voor tuinonderhoud, inclusief grasonderhoud. Dus wanneer jij op zoek bent naar een bedrijf dat grasonderhoud in Groningen verricht, ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Door natuurliefhebbers te zijn en jarenlange ervaring te hebben, weten wij bij H.W. Mollema precies hoe we jouw gras goed moeten onderhouden.

Waarom grasonderhoud Groningen nodig is 

Om gras goed te laten groeien en het sterk te maken, is grasonderhoud enorm essentieel. Bij het onderhouden van jouw gras kan het blijven groeien en wordt de levensduur van het gazon verlengd. Ook zorgt een juiste uitvoering van een onderhoudsbeurt ervoor dat jouw gazon beter de winter kan doorkomen en daardoor wordt de conditie van het gras geoptimaliseerd. Bij H.W. Mollema doen wij er alles aan om jouw gazon goed te onderhouden, zodat jouw droomtuin blijft bestaan en het gras de uitstraling van jouw tuin goed kan blijven weergeven.

Werkzaamheden bij grasonderhoud Groningen 

Onze specialisten bij H.W. Mollema hebben kennis en kunde op het gebied van tuinonderhoud, inclusief grasonderhoud. Ze weten wat een stuk gras nodig heeft om op de juiste manier te blijven groeien en het gras mooi groen te houden. Om een gazon goed te onderhouden, zijn meerdere werkzaamheden nodig. Zo wordt het gras niet alleen gemaaid, maar ook bemest of bekalkt. De volgende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd voor grasonderhoud in Groningen;

  • De tuin bemesten of bijzaaien
  • De tuin maaien
  • De tuin besproeien
  • De tuin bekalken

Door jouw gazon te bekalken zal de zuurgraad van de bodem optimaal blijven om het gras groen en gezond te houden. Dit doen we bij H.W. Mollema dan ook als preventieve maatregel voor jouw gazon. Op deze manier kan er geen mos of onkruid op het gras groeien, waardoor het er netjes blijft uitzien.

Geïnteresseerd in grasonderhoud Groningen? 

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat grasonderhoud in Groningen verricht en heb je interesse gekregen in H.W. Mollema? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en kom meer te weten over wat wij voor jou en jouw tuin kunnen betekenen. Bij H.W. Mollema stoppen we pas als het gewenste resultaat is behaald en jouw droomtuin is gerealiseerd. Voor verdere vragen over grasonderhoud in Groningen of over onder andere tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinrenovatie, kun je gerust contact opnemen met één van onze specialisten. Samen met jou vinden wij het goud in jouw groen.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV