Grasonderhoud Groningen

Heb jij een stuk gazon in je beschikking en weet je niet hoe je dit correct moet onderhouden? Bij H.W Mollema staan wij voor je klaar voor niet alleen tuinontwerp en tuinaanleg, maar ook tuinderhoud en daarbij grasonderhoud. Dus wanneer jij op zoek bent maar een bedrijf die grasonderhoud in Groningen verricht, ben je bij H.W Mollema aan het juiste adres. Door natuurliefhebbers te zijn en jarenlange ervaring te hebben, weten wij bij H.W Mollema precies hoe we jouw gras goed moeten onderhouden. 

Waarom grasonderhoud Groningen nodig is 

Om gras goed te laten groeien en het sterk te maken is grasonderhoud enorm essentieel. Bij het onderhouden van je gras, kan je gras blijven groeien en verlengt dit de levensduur van het gazon. Ook zorgt een juiste uitvoering van een onderhoudsbeurt ervoor dat je gazon beter de winter kan doorkomen en hierdoor de conditie van het gras wordt geoptimaliseerd. Bij H.W Mollema doen wij er alles aan om jouw gazon goed te onderhouden zodat jouw droomtuin blijft bestaan en het gras de uitstraling van jouw tuin goed kan blijven weergeven. 

Werkzaamheden bij grasonderhoud Groningen 

Onze specialisten bij H.W Mollema hebben kennis en kunde in tuinonderhoud en daarbij grasonderhoud. Ze weten wat een stuk gras nodig heeft om op een juiste manier te blijven groeien en het gras mooi groen te houden. Om een gazon goed te onderhouden zal het uitvoeren van meerdere werkzaamheden nodig moeten zijn. Zo zal het gras niet alleen worden gemaaid, maar ook worden bemest of bekalkt. De volgende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd bij grasonderhoud in Groningen; 

  • De tuin bemesten of bij zaaien 
  • De tuin maaien  
  • De tuin besproeien 
  • De tuin bekalken 

Door jouw gras te bekalken zal de zuurgraad van de bodem optimaal blijven om het grasgroen en gezond te houden. Dit doen we bij H.W Mollema dan ook als preventieve werking op jouw gazon. Er kan zo geen mos of onkruid op het gras groeien, waardoor het gras netjes uit blijft zien.

Geïnteresseerd in grasonderhoud Groningen? 

Ben jij op zoek naar een bedrijf die grasonderhoud in Groningen verricht en heb je interesse gekregen in H.W Mollema? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en kom meer te weten over wat wij voor jou en jouw tuin kunnen betekenen. Bij H.W Mollema stoppen we pas als het gewenste resultaat is behaald en jouw droomtuin is gerealiseerd. Voor verdere vragen over grasonderhoud Groningen of over onder andere tuinontwerp, tuinonderhoud of tuinrenovatie, kan je gerust contact met één van onze specialisten opnemen. Samen met jou vinden wij het goud in jouw groen. 

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV