Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Tuinrenovatie Drenthe 

Woon jij in de buurt van of in Drenthe en wil jij je tuin graag renoveren? Dan is H.W Mollema het bedrijf voor jou. Niet alleen in Groningen verrichten wij onze werkzaamheden, maar ook doen we dit in Drenthe en omliggende steden. Dus voor jouw tuinrenovatie in Drenthe staan wij voor je klaar. Om achter jouw wensen en behoeften te komen, nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Hier bespreekt één van onze specialisten de mogelijkheden en opties voor jouw tuin met je en kunnen wij een realistisch beeld schetsen om onze werkzaamheden persoonlijk aan jou aan te passen. Zo kunnen wij jouw droomtuin realiseren zonder dat je alles opnieuw moet aanschaffen. 

Kiezen voor tuinrenovatie Drenthe bij H.W Mollema 

Bij het renoveren van een tuin is een groot voordeel dat het oorspronkelijke ontwerp van de tuin goed kan worden bewaard. Het verschil tussen tuinrenovatie en tuinonderhoud is dat bij het renoveren de tuin kleine aanpassingen kunnen worden gedaan die de tuin anders kan doen lijken. De overkoepelende stijl blijft echter hetzelfde als daarvoor. Om een tuin te renoveren is denk en maatwerk nodig met daarbij kennis en kunde over tuinontwerp en tuinonderhoud. Zo zullen de specialisten van H.W Mollema er alles aan doen om de tuinrenovatie in Drenthe naar jou wens te laten verlopen. 

Waar bestaat tuinrenovatie Drenthe uit? 

Tuinrenovatie is een erg breed begrip en kan uit verschillende werkzaamheden bestaan. Wij bij H.W Mollema kijken met jou samen naar de mogelijkheden en opties in jouw tuin en bouwen hierop gebaseerd een advies om jou zo goed mogelijk op te hoogte te houden van de uiteindelijke tuinrenovatie. De werkzaamheden van tuinrenovatie kunnen bestaan uit onder andere;  

Benieuwd naar tuinrenovatie in Drenthe? 

Interesse gekregen in een tuinrenovatie in Drenthe? Bij H.W Mollema doen wij er alles aan om jou met een gewenst resultaat achter te laten. Kom meer te weten over wat de mogelijkheden zijn bij tuinrenovatie in Drenthe tijdens een kennismakingsgesprek met één van onze specialisten. Bij H.W Mollema verrichten wij onze werkzaamheden om je tevreden te stellen en jouw droomtuin te kunnen realiseren. Voor vragen over tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie, kan je gerust contact met ons opnemen. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject