Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487
Tuinontwerp Drenthe

Tuinontwerp Drenthe 

Ben je op zoek naar een bedrijf die een tuinontwerp voor jou kan maken in Drenthe? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Een tuin geeft de uitstraling aan een huis of bedrijfspand die het verdient. Het valt niet mee om zelf een tuinontwerp te maken. Dat weten wij bij H.W. Mollema maar al te goed. Daarom helpen wij sinds geruime tijd met het ontwerpen en realiseren van jouw droomtuin. Ons team van specialisten staat klaar om voor je aan de slag te gaan. 

In 5 stappen op weg naar jouw droomtuin 

Om van je huidige tuin naar jouw droomtuin te komen hebben wij een 5-stappenplan gemaakt. We leggen je graag stap voor stap uit hoe een tuinontwerp bij ons in zijn werk gaat. 

Kennismaking 

Allereerst komen we graag bij je langs in Drenthe voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we de huidige staat van je tuin en worden jouw wensen en ideeën door ons in kaart gebracht. Door jou wensen in combinatie met je budget te bespreken, worden de eerste mogelijkheden besproken. 

Het tweede bezoek 

Bij het tweede gesprek nemen we het schetsontwerp graag met je door. Hierbij krijg je al een goed beeld hoe jouw droomtuin er mogelijk uit komt te zien. Daarnaast nemen we de begroting met je door. Wij vinden het belangrijk dat we samen met jou tot een ontwerp komen wat voor beide partijen goed voelt. We passen het ontwerp zo nodig aan totdat jij tevreden bent! 

Ontwerp 

In deze fase is alles mogelijk. Heb je al een goed beeld hoe jouw droomtuin eruit moet komen te zien en maak je zelf een tuinontwerp of ben je al overtuigd door een potloodschets van een van onze collega's? Het kan ook zo zijn dat je liever een uitgebreid 3D ontwerp van een tuinarchitect wilt. Bij H.W. Mollema is alles mogelijk om een tuinontwerp te creëren voor jouw tuin in Drenthe.  

Besloten begroting 

Voordat wij aan de slag kunnen maken we na goedkeuring van het ontwerp een  begroting voor jouw ideale droomtuin.  

De Keuze is aan jou 

Bij de laatste stap is de keuze aan jou. Onze groep van specialisten staan te popelen om jouw tuinontwerp te realiseren. Wanneer jij tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met de besloten begroting gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag.  

Voordelen tuinontwerp  

 

Een tuinontwerp voor jouw tuin in Drenthe laat je natuurlijk maken door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met het realiseren van hun droomtuin in Drenthe, want wie wil dat nou niet? Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek.

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject