Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De exclusieve stadstuin door H.W. Mollema 

Ben je woonachtig in de stad en heb je een kleine tuin? Dan is de stadstuin voor jou weggelegd. Een tuin is geen tuin zonder bomen of planten. Ook voor kleine tuinen zijn er genoeg mogelijkheden om een boom of plant te plaatsen. Er moet dus slim en creatief gebruik worden gemaakt van de buitenruimte en onze specialisten van Mollema zijn daarop getraind. Daarnaast houden steeds meer mensen zich bezig met tuinieren. Mollema bespreekt graag je wensen en de mogelijkheden van je tuin door om zo tot een geweldig eindresultaat te komen.   

Stadstuin Hoveniersbedrijf H.W. Mollema GroningenH.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Kennis en ervaring met H.W Mollema

Er komen steeds meer verschillende soorten materialen op de markt en je wordt overspoeld met mooie planten en leuke accessoires voor in de tuin. Bij Mollema weten we dat keuzes maken dan erg moeilijk is. Je ziet veel ideeën en tuintrends voorbijkomen en je wordt geprikkeld door allerlei kanalen. Het is in dat geval dan lastig om tot een precieze conclusie te komen over wat het beste bij jouw stadstuin past. Bij Mollema helpen we je met onze kennis en ervaring graag met het maken van de juiste keuze.    

Optimaal genieten in jouw stadstuin 

Om optimaal te kunnen genieten is het van belang dat de ruimte volledig wordt benut. Daarom vinden we het bij Mollema belangrijk dat de ruimte in jouw tuin praktisch wordt ingericht. Midden in de stad wonen en genieten van een schitterende stadstuin, wie wil dat nou niet? Er zijn allerlei mogelijkheden die Mollema kan toepassen in jouw stadstuin waarin uiteraard ook rekening wordt gehouden met de privacy die de tuin je moet bieden.   

Waar moet rekening mee worden gehouden met een stadstuin? 

Elke tuin moet over bepaalde punten beschikken die een tuin geschikt maakt. Zo houden we bij Mollema deze punten ook in ons achterhoofd bij het ontwerpen van jouw stadtuin. Mollema heeft deze punten hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Stadstuin H.W. Mollema Stadstuin Hoveniersbedrijf H.W. Mollema Groningen

Tuinonderhoud van een stadstuin  

Een stadstuin kan worden gemaakt zoals je het wilt. Zowel een makkelijk te onderhouden stadstuin of een stadstuin die veel onderhoud verschaft, beide is absoluut mogelijk. Het is belangrijk dat van tevoren wordt nagedacht hoeveel tijd je ongeveer in de stadstuin wilt steken om het te onderhouden. Onze specialisten van Mollema kunnen hier vervolgens rekening mee houden en beginnen met het tuinontwerp dat aan jouw wensen voldoet. Vaak wordt onderschat hoeveel tijd het onderhouden in beslag neemt. Men denkt dat een kleine tuin automatisch weinig onderhoud betekent. Dit hangt echter af van hoe de tuin ingericht wordt. In een stadstuin kun je alle kanten op, veel groen, mooie bloemen, een kleine vijver of juist veel tegels. Een combinatie hiervan is natuurlijk ook mogelijk. Vind je het lastig om de hoeveelheid tijd van het tuinonderhoud in te schatten? Tijdens een gesprek met Mollema kunnen wij samen met jou meedenken om tot een goed antwoord te komen. 

Maak nu een afspraak bij H.W. Mollema

Ben je geïnteresseerd in een stadstuin? Om jouw wensen te verwezenlijken kun je contact met ons opnemen. Wij komen vrijblijvend bij je langs en zullen samen met jou de mogelijkheden voor een droomtuin in de stad doornemen.  Maak direct een afspraak met één van onze specialisten. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject