Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Over ons

Wie zijn wij?

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Vanuit Hellum, gelegen in de gemeente Slochteren, wordt met een team van bekwame hoveniers en stratenmakers, voor particulieren, bedrijven, overheid en semioverheid op uiterst professionele wijze plannen uitgevoerd.   

Over ons pagina

Onze missie

Voor ons is het belangrijk dat iedere klant een tuin heeft die bij hem of haar past. Hoveniers moeten zich dus goed kunnen aanpassen aan de verschillende wensen en behoeften van klanten. H.W. Mollema BV heeft specialisten in dienst die persoonlijke projecten voor jou verwezenlijken.

Onze experts helpen onder andere met het ontwerpen en aanleggen van jouw tuin. Ook kun je bij ons terecht voor allerlei andere diensten; van bomen snoeien, vijvers aanleggen tot aan sneeuwruimen. Graag helpen wij jou het hele jaar door met werkzaamheden zodat jouw tuin in goede conditie blijft. Wij zetten onze ervaring, vakmanschap en expertise graag voor je in.

Onze visie

‘Goud voor groen’ is waar wij voor staan. Hovenier H.W. Mollema zoekt naar het beste samen met jouw! Wij onderscheiden ons met ons specialisme en het gebruik van goed aangeschreven producten. Ons doel is om kwaliteit te leveren, ofwel buitengewoon goede diensten. Wij staan bekend om onze goede service, geleverd door ons hardwerkende team.

Vacatures

Lijkt het je geweldig om te werken bij een (te) gekke baas, met ongeveer 30 enthousiaste collega’s? Heb jij twee gouden handjes om tuinen en parken aan te pakken met bijvoorbeeld hout, gereedschap, grond, bestrating, water, creativiteit of groene vingers? Wil je je inzetten om een mooi hoveniersbedrijf nóg beter te maken? Bekijk hier de vacatures.

Ons team

Ons team bestaat uit ongeveer 30 werknemers, waarvan ieder gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied.Wil je meer weten over de mensen achter H.W. Mollema BV? Dan kun je hier een kijkje nemen.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject