Tuinaanleg Drenthe

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou tuinaanleg kan doen in Drenthe? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Een tuin geeft de uitstraling aan een huis of bedrijfspand dat het verdient. Daarom helpen onze professionals met het ontwerpen en realiseren van jouw droomtuin. Of het nou gaat om een compleet nieuwe tuin of een tuinrenovatie: ons team van specialisten staat klaar om voor je aan de slag te gaan.

Voordelen tuinaanleg in Drenthe 

De tuinaanleg voor jouw tuin in Drenthe laten doen kent veel voordelen. De tuin wordt geheel naar jouw wens gemaakt. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel onderhoud je aan je tuin wil hebben. Onze specialisten houden hier dan rekening mee. Daarnaast kent het aanleggen van een tuin door H.W. Mollema nog meer voordelen zoals: 

  • Creëren van een tuin die veilig is voor iedereen, voor jong en oud 
  • Het zorgen voor een tuin die er het hele jaar mooi bij staat 
  • Tot leven brengen van jouw droomtuin
  • Verhoging van waarde van je huis

Compleet nieuwe tuin? 

Bij een tuinaanleg is van alles mogelijk om van je huidige tuin naar je droomtuin te gaan. Wil je een nieuwe tuin aan laten leggen of de huidige tuin veranderen? Je hebt vast al wel een beeld hoe je tuin in Drenthe eruit moet komen te zien. Echter vraagt dit veel denk- en meetwerk bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Je kunt ervoor kiezen om een tuinontwerp te laten maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp geef je aan wat jouw wensen zijn, zodat onze vakmensen met hun kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en zo komen wij met ideeën en suggesties. Op deze manier kun je samen met onze specialisten jouw droomtuin verwezenlijken. 

Tuinrenovatie 

Wil je geen compleet nieuwe tuin, maar is je huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van jouw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt jouw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden. 

Tuinaanleg voor jouw tuin in Drenthe laat je natuurlijk doen door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar doen wij tuinaanleg in Drenthe en hebben we veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin. Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV