Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Exclusief tuinontwerp in Groningen door H.W Mollema

Vaak is een tuin op zichzelf niet voldoende om ook echt het buitenleven mee te krijgen. En exclusief tuinontwerp zal je daarbij helpen. Want of het tuinontwerp nu als doel heeft vogels te lokken of ‘s avond samen te kunnen barbecueën, met een geschikt tuinontwerp kan jij van je tuin blijven genieten en zal de tuin helemaal eigen worden. Ook kan je met een tuinontwerp kiezen in hoeverre tuinonderhoud nodig is. Vaak is een tuinontwerp zelf maken, niet het makkelijkste en is het handig om specialisten hierbij te vragen. En specialist beschikt namelijk over voldoende kennis en ervaring om jouw tuin helemaal om te toveren naar jouw wensen. 

Een exclusief ontwerp voor jouw tuin in Groningen

Bij H.W. Mollema ben jij aan het juiste adres voor het ontwerp van tuinen. Ons team helpt jou graag bij het creëren van een tuin die bij jou past. Onze hoveniers hebben verstand van allerlei soorten en maten tuinen, denk bijvoorbeeld aan de eetbare tuin, exclusieve tuin of de kindvriendelijke tuin. Afhankelijk van de grootte van jouw tuin kunnen onze hoveniers uit Groningen een tuinontwerp voor jou maken of kun je beroep doen op onze tuinarchitecten. Ben je opzoek naar informatie over een specifieke tuin of naar inspiratie? Onder aan de pagina vind je informatie over verschillende type tuinen en 3D tuinontwerpen.   

Voordelen tuinontwerp 

Een tuinontwerp lijkt misschien op een investering, maar je krijgt zeker waar voor je geld terug.  Nog niet overtuigd? 

Er zijn nog veel meer (persoonlijke) voordelen die een exclusief tuinontwerp voor je kunnen bieden. Meer weten over wat een tuinontwerp voor jou kan betekenen? Maak een afspraak met één van de specialisten van Mollema en kom erachter. 

Inspiratie opdoen voor je tuinontwerp?

Balkon & Daktuin H.W. Mollema Ecologische tuin H.W. Mollema Eetbare tuin H.W. Mollema Engelse tuin H.W. Mollema Exclusieve tuin H.W. Mollema Japanse tuin H.W. Mollema Kindvriendelijke tuin H.W. Mollema Klassieke tuin H.W. Mollema Kruidentuin H.W. Mollema Landschapstuin H.W. Mollema Moderne tuin H.W. Mollema Onderhoudsvriendelijke tuin H.W. Mollema Romantische tuin H.W. Mollema Stadstuin H.W. Mollema ​Watertuin H.W. Mollema Zakelijke tuin H.W. Mollema

Jouw droomtuin in vijf stappen voor een uniek tuinontwerp 

5 Stappen Tuinontwerp

Wanneer je kiest voor een tuin van H.W. Mollema zullen een aantal stappen doorlopen worden om jouw droomtuin te realiseren. Een droomtuin begint met een tuinontwerp speciaal gemaakt voor jou. Ons team van specialisten gaat graag voor je aan de slag! 

Stap 1: kennismaking 
Allereerst komen wij bij jou langs en zullen we een oriënterend gesprek houden waarbij jouw wensen en ideeën voor het tuinontwerp in kaart gebracht zullen worden. Samen zullen we een rondje door jouw tuin lopen om de huidige staat van de tuin te bekijken. Met zowel het gesprek als de huidige staat van de tuin in het achterhoofd worden de mogelijkheden, in combinatie met de wensen/budget, in kaart gebracht als basis voor het ontwerp van jouw droomtuin.

Stap 2: het tweede bezoek 
Tijdens het tweede bezoek nemen wij het schetsontwerp uitgebreid met je door. Ook zullen wij tijdens dit bezoek samen de begroting doornemen. Wij passen het ontwerp aan totdat je tevreden bent en realiseren zo samen uw perfecte droomtuin.

Stap 3: ontwerp
De ene opdrachtgever maakt zelf een tuinontwerp, de andere opdrachtgever heeft voldoende aan een potloodschets en weer een andere opdrachtgever wil juist graag dat een ontwerper of architect een ontwerp maakt. Van een potloodschets tot een 3D ontwerp, bij H.W. Mollema is alles mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u aangeven waar je voorkeur naar uitgaat, zodat wij met jouw droomtuin aan de slag kunnen.

Stap 4: besloten begroting
Om een idee te krijgen van de kosten voor jouw droomtuin, zul je na de goedkeuring van het ontwerp zo snel mogelijk een besloten begroting krijgen.

Stap 5: het heft ligt in jouw handen
Wanneer je tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met de begroting gaan onze hoveniers aan de slag om het schitterende tuinontwerp te realiseren. Uiteraard mag je ons hierbij het startsein geven.

Benieuwd naar 3D tuinontwerpen?

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor jouw tuinontwerp

Wil je meer informatie over tuinontwerp? Neem dan gerust contact met ons op.  Wij helpen je graag met het ontwerpen van uw exclusieve tuin waar je het hele jaar van kunt genieten. Wil je de mogelijkheden bespreken? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. 

Kasper Klap is geëmigreerd. Hoe nu verder met jouw tuinontwerp?

In het verleden hebben er regelmatig samenwerkingen plaatsgevonden met architect Kasper Klap, maar omdat Kasper Klap is geëmigreerd zal deze samenwerking veranderen. Echter blijft het team van H.W. Mollema, met haar andere professionele tuinontwerpers jou nog graag helpen met het realiseren van jouw droomtuin. Meer weten over hoe het nu verder gaat met Kasper Klap? Lees het hier.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject