Telefoon H.W. Mollema   0598 431135

Exclusief tuinontwerp door H.W Mollema

Benieuwd naar 3D tuinontwerpen?

Inspiratie opdoen?

Balkon & Daktuin H.W. Mollema Ecologische tuin H.W. Mollema Eetbare tuin H.W. Mollema Engelse tuin H.W. Mollema Exclusieve tuin H.W. Mollema Japanse tuin H.W. Mollema Kindvriendelijke tuin H.W. Mollema Klassieke tuin H.W. Mollema Kruidentuin H.W. Mollema Landschapstuin H.W. Mollema Moderne tuin H.W. Mollema Onderhoudsvriendelijke tuin H.W. Mollema Romantische tuin H.W. Mollema Stadstuin H.W. Mollema ​Watertuin H.W. Mollema Zakelijke tuin H.W. Mollema

Een exclusief ontwerp voor uw tuin

Bij H.W. Mollema bent u aan het juiste adres voor het ontwerp van tuinen. Ons team helpt u graag bij het creëren van een tuin die bij u past. Onze hoveniers hebben verstand van allerlei soorten en maten tuinen, denk bijvoorbeeld aan de eetbare tuin, exclusieve tuin of de kindvriendelijke tuin. Afhankelijk van de grootte van uw tuin kunnen onze hoveniers uit Groningen een ontwerp voor u maken of kunt u beroep doen op onze tuinarchitecten. Bent u opzoek naar informatie over een specifieke tuin of naar inspiratie? Onder aan de pagina vindt u informatie over verschillende type tuinen en 3D tuinontwerpen.  

Uw droomtuin in vijf stappen 

5 Stappen Tuinontwerp

Wanneer u kiest voor een tuin van H.W. Mollema zullen een aantal stappen doorlopen worden om uw droomtuin te realiseren. Een droomtuin begint met een tuinontwerp speciaal gemaakt voor u. Ons team van specialisten gaat graag voor u aan de slag! 

Stap 1: kennismaking 
Allereerst komen wij bij u langs en zullen we een oriënterend gesprek houden waarbij uw wensen en ideeën voor het tuinontwerp in kaart gebracht zullen worden. Samen zullen we een rondje door uw tuin lopen om de huidige staat van uw tuin te bekijken. Met zowel het gesprek als de huidige staat van de tuin in het achterhoofd worden de mogelijkheden, in combinatie met uw wensen/budget, in kaart gebracht als basis voor het ontwerp van uw droomtuin.

Stap 2: het tweede bezoek 
Tijdens het tweede bezoek nemen wij het schetsontwerp uitgebreid met u door. Ook zullen wij tijdens dit bezoek samen de begroting doornemen. Wij passen het ontwerp aan totdat u tevreden bent en realiseren zo samen uw perfecte droomtuin.

Stap 3: ontwerp
De ene opdrachtgever maakt zelf een tuinontwerp, de andere opdrachtgever heeft voldoende aan een potloodschets en weer een andere opdrachtgever wil juist graag dat een ontwerper of architect een ontwerp maakt. Van een potloodschets tot een 3D ontwerp, bij H.W. Mollema is alles mogelijk. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u aangeven waar u voorkeur naar uitgaat, zodat wij met uw droomtuin aan de slag kunnen.

Stap 4: besloten begroting
Om een idee te krijgen van de kosten voor uw droomtuin, zult u na de goedkeuring van het ontwerp zo snel mogelijk een besloten begroting krijgen.

Stap 5: het heft ligt in uw handen
Wanneer u tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met de begroting gaan onze hoveniers voor u aan de slag om het schitterende tuinontwerp te realiseren. Uiteraard mag u ons hierbij het startsein geven.

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekemaNorwell  Fraai buitenFirmus productsStrukton

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

17,5 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 75, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Webshop:

   Bekijk onze webshop hier

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

 

Mollema Hovenier

Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487
Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit project
Bekijk dit project