De Landschapstuin

Wil je een plek waarbij jouw huis en tuin een schitterend geheel vormen met de omgeving? Een plek waar alle elementen op elkaar aansluiten en uitsluitend natuurlijke materialen gebruikt worden? Kunnen genieten van jouw huis, tuin en omgeving? Een landschapstuin creëert een natuurlijke tuin met diverse elementen, maar blijft vooral overzichtelijk en ruimtelijk.

De natuur voelen en ruiken

Hoe fijn zou het zijn als je een tuin hebt waar je tot rust komt en de natuur kunt voelen en ruiken? Een plek die er niet gemaakt uitziet, maar eruit ziet alsof het zo hoort en dat het altijd al zo geweest had moeten zijn. Een plek waar het lijkt alsof de natuur zijn eigen gang gaat. Dankzij de ongedwongen sfeer in de landschapstuin vind je er rust en voel je jezelf er automatisch thuis. Door de enorme ruimte in een landschapstuin zijn er vele opties mogelijk.


Wij creëren jouw droom landschapstuin

Wist je dat een landschapstuin niet wordt bepaald door alleen de aanleg van de tuin? Bij een landschapstuin is het geheel hartstikke belangrijk. Om alles goed op elkaar af te stemmen kijken wij met onze vakkundige blik naar de uitstraling van jouw huis en de natuur om het huis heen. Als je een bepaalde uitstraling wilt en deze totaal niet aansluit bij de omgeving, dan zal het niet lukken om een landschapstuin te maken. Met de inrichting van de tuin houden wij rekening met de omgeving. Er zijn verschillende mogelijkheden mogelijk. Is het een wens van jou om een schitterende vijver in de tuin te hebben? Wij komen in combinatie met jouw wensen tot ideeën om zo je droom landschapstuin te creëren.


Kenmerken van een landschapstuin

  • Veel groen
  • Overzichtelijk
  • Grote bomen
  • Looppaadjes


In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.