Exclusieve tuin laten aanleggen

In een exclusieve tuin zit alles wat jij wenst

Wil je jouw huis afmaken met een tuin die niemand anders heeft? Dan is een exclusieve tuin aangelegd door H.W. Mollema perfect voor jou. In deze exclusieve tuin kunnen alle opties en mogelijkheden werkelijkheid worden. Omdat de tuin ontworpen is speciaal voor jou, voldoet hij aan al jouw wensen en behoeftes. Alles wat jij wilt verwerken wij in jouw exclusieve droomtuin.

De mogelijkheden voor een exclusieve tuin

Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Door hun verstand van zaken en kennis is bijna alles wat jij bedenkt te realiseren. Deze tuinen kunnen de uitstraling van jouw huis bepalen. Bijvoorbeeld, een luxe gevoel of een groene en frisse omgeving. Op verschillende afdelingen zijn specialisten werkzaam. Deze hebben verstand van zaken als:

Bomen en planten
Sierbestrating
Buitenfaciliteiten
Tuinhuizen
Speeltoestellen

Staat jouw wens hier niet tussen? Aarzel niet om dit aan te geven, want in overleg is alles mogelijk.


Respect voor de natuur door middel van een ecotuin

Een plek waar je tot jezelf komt en kunt genieten van alles wat in de tuin gebeurt. Vaak planten mensen een bloem of plant omdat ze die op een bepaalde plek ‘mooi’ vinden staan. In een ecologische tuin wordt gekeken op welke plek de plant het meest tot zijn recht komt. Uiteraard wordt bij het aanleggen van de tuin gelet op een mooi geheel. Het doel is een tuin aanleggen met zo weinig mogelijk hulpprocessen en alleen natuurlijke hulpprocessen.

Het specialisme van H.W. Mollema

Ons bedrijf kenmerkt zichzelf door de uitstekende service geleverd door een veelzijdig team. Dit maakt het team geschikt voor het aanleggen van een exclusieve tuin, omdat alleen specialisten aan het werk zijn. Kortom, jouw tuin ligt bij ons letterlijk en figuurlijk in goede handen. Deze goede zorg stopt niet als de tuin af is. Na het aanleggen bieden wij de mogelijkheid tot nazorg van jouw kavel.

Regel jouw droomtuin vandaag nog!

Door de 17,5 jaar ervaring kunnen wij ons goed inleven in verschillende wensen van klanten om deze te realiseren. Van ontwerp tot aanleg van jouw exclusieve tuin, wij bieden de totaaloplossing. Wil jij informatie over de mogelijkheden of wil je direct van start gaan? Neem contact op via een kennismakingsgesprek. Dit is hieronder aan te vragen of raadpleeg het contactformulier.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.