Telefoon H.W. Mollema   0598 431135

Outdoor ruimtes voor elke tuin 

Outdoor ruimte H.W. Mollema

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Extra overdekte ruimte 

Wilt u in uw tuin een extra overdekte ruimte creëren?  Heeft u een plek nodig waar u extra spullen in kwijt kan zoals uw auto of fiets? Wilt u graag een ruimte waar u zich kunt terug trekken. Een plekje helemaal speciaal voor u? Er zijn talloze opties mogelijk die wij in uw tuin kunnen maken. 

 Garage en carport  

Een plek die uw vervoersmiddelen bescherming biedt. Een plek waar u zowel in de zomer als winter makkelijk uit kunt rijden. U hoeft geen rekening meer te houden met strenge winters en een laag ijs op uw vervoersmiddel. Hoe handig zou het zijn als u een garage of carport heeft? Natuurlijk moet een nieuwe garage of carport ook bij de rest van de tuin en het huis passen. Graag kijken wij samen met u naar het ideale totaalplaatje.

Outdoor ruimte H.W. MollemaOutdoor ruimte H.W. MollemaOutdoor ruimte H.W. Mollema

Berging, schuur of tuinhuis 

Heeft u nog geen plek waar uw grasmaaier kan staan? Een plek om uw voorraad bloempotten en potgrond neer te zetten?  Een berging, schuur of een tuinhuis is een plek waar u al uw tuingereedschap in kwijt kunt. Dankzij een berging, schuur of tuinhuis krijgt u extra opbergruimte. Moet u eens nagaan hoe ideaal het zal zijn als u nooit meer na binnen hoeft te lopen met uw gereedschap. Ukunt alles gewoon gemakkelijk in uw berging of schuur laten staan. Wij hebben ervaring in het maken van bergingen en schuren en om ervoor te zorgen dat de rest van de tuin goed bij de berging of schuur past. 

Uw eigen tuinhuis

Wilt u een unieke uitstraling in uw tuin? Dan kunt u ook denken aan een blokhut. Een blokhut kan zowel als garage als voor een berging dienen. Het is maar net wat u wilt.

Heeft u interesse in een garage, carport, berging, schuur, tuinhuis of in een blokhut? Vraag dan een kennismakingsgesprek bij ons aan. Wij komen graag vrijblijvend bij uw huis langs om uw wensen & ideeën te bespreken. Wij kijken naar de mogelijkheden binnen uw budget.  

Aluminium pergola.nl | De mooiste meters van de tuin

Nieuw in Nederland: Aluminium Pergola. Betaalbaar maatwerk die het buitenleven zal verrijken. Binnen een mum van tijd creëer jij de mooiste meters van de tuin.

Aluminiumpergola.nl is een initiatief van buitenlevenpionier Gerard van Ee. Met zijn team is hij dagelijks bezig met innovaties voor tuin en terras. Zijn streven: iedereen maximaal laten genieten van het buitenleven. In alle vrijheid. De kracht van de natuur. Wij zijn dan erg ook blij met onze leverancier.

unnamed e

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

19 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 75, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Webshop:

   Bekijk onze webshop hier

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

8,4
klanten vertellen
81 Beoordelingen
zelf beoordelen bekijk beoordelingen

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

Onze webshop

Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487
Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit project
Bekijk dit project