Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Outdoor ruimtes voor elke tuin 

Outdoor ruimte H.W. Mollema

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Extra overdekte ruimte 

Wil je in jouw tuin een extra overdekte ruimte creëren?  Heb je een plek nodig waar je extra spullen in kwijt kunt zoals een auto of fiets? Wil je graag een ruimte waar je jezelf terug in kunt trekken. Een plekje helemaal speciaal voor jou? Er zijn talloze opties mogelijk die wij in jouw tuin kunnen maken. 

Garage en carport  

Een plek die jouw vervoersmiddelen bescherming biedt. Een plek waar je zowel in de zomer als winter makkelijk uit kunt rijden. Je hoeft geen rekening meer te houden met strenge winters en een laag ijs op de ramen van de auto. Hoe handig zou het zijn als je een garage of carport hebt? Natuurlijk moet een nieuwe garage of carport ook bij de rest van de tuin en het huis passen. Graag kijken wij samen met jou naar het ideale totaalplaatje.

Outdoor ruimte H.W. MollemaOutdoor ruimte H.W. MollemaOutdoor ruimte H.W. Mollema

Berging, schuur of tuinhuis 

Heb je nog geen plek waar jouw grasmaaier kan staan? Een plek om de voorraad bloempotten en potgrond neer te zetten?  Een berging, schuur of een tuinhuis is een plek waar je al je tuingereedschap in kwijt kunt. Dankzij een berging, schuur of tuinhuis krijg je extra opbergruimte. Ga eens na hoe ideaal het zou zijn als je nooit meer na binnen hoeft te lopen met je gereedschap. Je kunt alles gewoon gemakkelijk in de berging of schuur laten staan. Wij hebben ervaring in het maken van bergingen en schuren en om ervoor te zorgen dat de rest van de tuin goed bij de berging of schuur past. 

Jouw eigen tuinhuis

Wil jij een unieke uitstraling in de tuin? Dan kun je ook denken aan een blokhut. Een blokhut kan zowel als garage als voor een berging dienen. Het is maar net wat je het liefste wilt.

Heb je interesse in een garage, carport, berging, schuur, tuinhuis of in een blokhut? Vraag dan een kennismakingsgesprek bij ons aan. Wij komen graag vrijblijvend bij je huis langs om jouw wensen & ideeën te bespreken. Wij kijken naar de mogelijkheden binnen jouw budget.  

Aluminium pergola.nl | De mooiste meters van de tuin

Nieuw in Nederland: Aluminium Pergola. Betaalbaar maatwerk die het buitenleven zal verrijken. Binnen een mum van tijd creëer jij de mooiste meters van de tuin.

Aluminiumpergola.nl is een initiatief van buitenlevenpionier Gerard van Ee. Met zijn team is hij dagelijks bezig met innovaties voor tuin en terras. Zijn streven: iedereen maximaal laten genieten van het buitenleven. In alle vrijheid. De kracht van de natuur. Wij zijn dan erg ook blij met onze leverancier.

unnamed

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject