Outdoor ruimtes voor elke tuin

Wil je in jouw tuin een extra overdekte ruimte creëren? Heb je een plek nodig waar je extra spullen in kwijt kunt zoals een auto of fiets? Wil je graag een ruimte waar je jezelf terug in kunt trekken? Een plekje helemaal speciaal voor jou? Er zijn talloze opties mogelijk die wij in jouw tuin kunnen maken.

Garage en carport

Een plek die jouw vervoersmiddelen bescherming biedt. Een plek waar je zowel in de zomer als winter makkelijk uit kunt rijden. Je hoeft geen rekening meer te houden met strenge winters en een laag ijs op de ramen van de auto. Hoe handig zou het zijn als je een garage of carport hebt? Natuurlijk moet een nieuwe garage of carport ook bij de rest van de tuin en het huis passen. Graag kijken wij samen met jou naar het ideale totaalplaatje.


Berging, schuur of tuinhuis

Heb je nog geen plek waar jouw grasmaaier kan staan? Een plek om de voorraad bloempotten en potgrond neer te zetten? Een berging, schuur of een tuinhuis is een plek waar je al je tuingereedschap in kwijt kunt. Dankzij een berging, schuur of tuinhuis krijg je extra opbergruimte. Ga eens na hoe ideaal het zou zijn als je nooit meer naar binnen hoeft te lopen met je gereedschap. Je kunt alles gewoon gemakkelijk in de berging of schuur laten staan. Wij hebben ervaring in het maken van bergingen en schuren en om ervoor te zorgen dat de rest van de tuin goed bij de berging of schuur past.

Jouw eigen tuinhuis

Wil jij een unieke uitstraling in de tuin? Dan kun je ook denken aan een blokhut. Een blokhut kan zowel als garage als voor een berging dienen. Het is maar net wat je het liefste wilt.

Heb je interesse in een garage, carport, berging, schuur, tuinhuis of in een blokhut? Vraag dan een kennismakingsgesprek bij ons aan. Wij komen graag vrijblijvend bij je huis langs om jouw wensen & ideeën te bespreken. Wij kijken naar de mogelijkheden binnen jouw budget.

Aluminium pergola | De mooiste meters van de tuin

Nieuw in Nederland: Aluminium Pergola. Betaalbaar maatwerk die het buitenleven zal verrijken. Binnen een mum van tijd creëer jij de mooiste meters van de tuin.

Aluminiumpergola.nl is een initiatief van buitenlevenpionier Gerard van Ee. Met zijn team is hij dagelijks bezig met innovaties voor tuin en terras. Zijn streven: iedereen maximaal laten genieten van het buitenleven. In alle vrijheid. De kracht van de natuur. Wij zijn dan erg ook blij met onze leverancier.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.