Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

Groen als gras

Een stuk gras is pas een toevoeging aan je tuin als deze optimaal kan groeien en mooi groen is. Door zeker te zijn van een juist onderhoud kan jij je gras gezond en vol houden. Er is meer onderhoud nodig dan alleen zo nu en dan maaien. Om de groei van gras te bevorderen op een positieve manier is het goed om jouw grasonderhoud te laten uitvoeren door specialisten. Bij H.W Mollema onderhouden wij graag je gras om deze vol en groen te houden.  

Groen gras H.W. Mollema

H.W. Mollema Hoveniers- & BestratingbedrijfIs jouw gras het groenst?

Is jouw gras niet egaal groen? Heb je mos tussen het gras zitten? Of wil je gras niet goed groeien? Bij H.W Mollema zien we dat veel problemen van het gras ontstaan door zuurstofgebrek, vocht gebrek of slecht onderhoud. Dit vergroot namelijk de kans dat er mos tussen het gras kan komen. Wil je het groenste gras van de buurt hebben? Laat jouw gras dan door H.W Mollema onderhouden en zorg ervoor dat jouw tuinontwerp niet verloren gaat.   

Graszoden van hoge kwaliteit bij H.W Mollema

Bij H.W Mollema hebben we verschillende soorten graszoden en voor elke tuin hebben wij de geschikte grasrol in ons assortiment van hoge kwaliteit. Wil je graszoden voor plekken waar vooral schaduw is? Heb je kleine kinderen die veel op het gras spelen? Wil je Big Slabs grasrollen van minimaal 1 meter breed? Geen probleem! Bij Mollema ben je aan het juiste adres. Ook kun je bij ons terecht als je gras wil laten zaaien, zowel handmatig als machinaal.   

Gras H.W. MollemaGras H.W. MollemaGras H.W. Mollema

Het mooiste groene gras krijg je door H.W Mollema

Om mooi, groen gras te krijgen is onderhoud erg belangrijk. Gras moet minimaal één keer per jaar geverticuteerd worden. Verticuteren is het weghalen van een vilt laag en mos, ook worden de wortels doormidden gesneden. Als gronddeeltjes te dicht op elkaar zijn gedrukt krijgen ze geen lucht meer. Gras heeft lucht nodig, daarom moet het gras soms belucht worden door er gaatjes in te prikken. Om de groei van onkruid te voorkomen is een concurrerende grasmat van belang.

 Hoe we dit bereiken:  

Om gras mooi groen te krijgen en de groei te bevorderen zijn verschillende werkzaamheden nodig om uitgevoerd te moeten worden. Zo zullen de volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd;    

Je zult grasziekten en grasplagen moeten bestrijden. Voor een goede uitstraling van het gras is het belangrijk om het gras regelmatig te maaien.  

Grasonderhoud door H.W Mollema.

Wij bij H.W Mollema nemen graag het werk uit jouw handen en ervoor zorgen dat je gras mooi, vol en groen blijft. Want al heb je een Japanse tuin, een watertuin of misschien wel een moderne tuin, een tuinontwerp is het waard om onderhouden te worden. Je kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen of geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met jou gaan de specialisten van H.W Mollema op zoek naar het goud in jouw groen. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject