Telefoon H.W. Mollema  0598 431135Whatsapp H.W. Mollema 06-15938487

De schitterende buitenkeuken 

Buitenkeuken H.W. Mollema

H.W. Mollema Hoveniers- & Bestratingbedrijf

Extra comfort dankzij jouw (overdekte) buitenkeuken

Hoe heerlijk zou het zijn als je eerst onder een berceau door loopt richting een terras met buitenkeuken die voldoet aan al uw wensen en eisen? Gezellig barbecueën en heerlijk relaxen op jouw tuinmeubelen en als het 's avonds afkoelt word je verwarmd door de terrasverwarming. Klinkt dit al verleidelijk in je oren?  

Koken in jouw tuin met een buitenkeuken

In de lente en zomer heerlijk buiten in de tuin koken, wie wil dat nou niet? Als je gasten al buiten in de tuin zitten dan ben je niet binnen druk bezig, maar bereid je de maaltijd gezellig buiten bij de gasten. Met een buitenkeuken kun je optimaal genieten van de tuin. Een buitenkeuken kan een uitgebreide barbecue zijn, maar ook een overdekte keuken. Het belangrijkste is dat je maaltijden kunt bereiden in de tuin. Om het je zo comfortabel mogelijk te maken is een aanrechtblad en wasbak aan te raden. Je hoeft dan niet steeds naar binnen te lopen en je kunt echt comfortabel genieten. 

Buitenkeuken H.W. MollemaBuitenkeuken H.W. MollemaBuitenkeuken H.W. Mollema

Je kunt bij ons terecht voor: 

Wil je iets anders dan de bovenstaande benoemde dingen? Geen probleem, wij regelen het. Alles is bij H.W. Mollema mogelijk.

Voordelen van een buitenkeuken 

Het laten realiseren van een buitenkeuken door H.W. Mollema kent vele voordelen. Wij helpen je graag zodat jij optimaal kun genieten van een buitenkeuken in je droomtuin. Naast dat het op mooie en lange zomerdagen natuurlijk supergezellig is, is het ook nog eens praktisch. Denk bijvoorbeeld aan de dampen die vrijkomen als je binnen in de keuken kookt. Deze trekken meteen weg in de buitenlucht. Ook is het bijvoorbeeld handig als je regelmatig met grote groepen moet eten. 

Een buitenkeuken van A tot Z 

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken kun je van het ontwerp tot de uitvoering bij ons terecht. Wij willen jouw wensen laten uitkomen. Wil je graag een Pergola? Of een Berceau (loofgang)? Een schitterend terras met een barbecue of een buitenkeuken? Met onze expertise en jouw ideeën kunnen wij jouw droom buitenkeuken werkelijkheid laten worden. Wij hebben op elke afdeling een specialist aan het werk. Onze specialisten leveren alleen kwaliteit en nemen geen genoegen met minder. Wil je graag een buitenkeuken? Kom vrijblijvend op kennismakingsgesprek met ons. Maak een afspraak door op de button te klikken. 

Maak kennis met Mollema  Kennismakingsgesprek met Mollema

H.W. Mollema werkt trots samen met de volgende partners:
 

Buiter BetonGasunieBoekema BoekemaTablazz Firmus productsStrukton

 

Bestrating & hovenier Mollema

Tuintotaal pakket Haren

Tijdens de ontwerpfase, in samenwerking met architect Kasper Klap, werd duidelijk welke wensen de bewoners hadden rondom hun nieuwe woning.

In de tuin is aan alle zaken gedacht. Een plek om te genieten van het mooie weer nabij de openslaande terrasdeuren, een kinderspeelplek op echt gras. En een plek  voor het laten groeien en bloeien van eigen groenten en fruit (onder strenge bewaking van de rode kater).

Als erfafscheiding is gekozen voor kokos vezels, deze geven een mooie, natuurlijke uitstraling.
Qua beplanting is gekozen voor een diverse variëteit, aan hoogten en bloeiperiodes en kleuren.

Bestrating & hovenierswerkzaamheden Groningen

Daktuin Appingedam

In 2011 hebben wij in opdracht van B.V. Bouwbedrijf Kooi, Arkema tuinhoutcentrum het ontwerp van Tuinontwerpbureau Areaal mogen realiseren op de nieuw gebouwde supermarkt te Appingedam.

Een daktuin waarin ruimte is voor gezamenlijke ontspanning, ruime wandelpaden en voldoende zitmogelijkheden.

Voor elk appartement is een ruim eigen terras aangelegd. Als erfafscheiding is in deze gekozen voor plantenbakken met klimopschermen om zo ook enige privacy te waarborgen.

Bekijk alle projecten  Bekijk alle projecten

30 specialisten

Buitengewoon goed

Van ontwerp tot nazorg

Beste totaaloplossing

20 jaar ervaring

Adres:

   Hoofdweg 57, 9627 PB, Hellum

Telefoon:

   0598 431135

Whatsapp:

   Whatsapp H.W. Mollema  06-15938487

E-mail:

   info@hwmollema.nl

Google maps:

   Klik & plan direct uw route

Social Media:

Sitemap

Facebook Mollema:Linkedin MollemaTwitter Mollema

Mollema Hovenier

 

ISOVHG BrancheverenigingWij leiden vakmensen opTUV VCA

Diensten

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Houtbouw

Vijveraanleg

(Tuin)Bestrating

ERP bestrijding

Automower

Mollema Hovenier & Bestratingbedrijf
HW Mollema
H.W. Mollema Hovenier & Bestrating
Bekijk dit projectproject
Bekijk dit projectproject