Zakelijke tuin

Heb jij een bedrijf en wil je dat jouw bedrijf eruit springt? Het aanzicht is heel belangrijk voor de eerste indruk en de uitstraling van jouw bedrijf. Heb je een tuin of een ruimte voor of rondom jouw bedrijf? Je bent bij H.W. Mollema aan het juiste adres om een zakelijke tuin aan te leggen.

Vergroot jouw representativiteit

Heb jij een bedrijf en ziet het er van binnen al helemaal netjes uit? Geen zorgen, wij helpen je graag om de buitenkant van je bedrijf een professionelere en verzorgdere uitstraling te geven. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfstuin het visitekaartje wordt. Of je nu groen of bestrating wilt, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden allerlei mogelijkheden, je hoeft ons alleen maar te vertellen hoe je het wilt en welk budget je hebt. Wij regelen de rest.

Wist je dat groen mensen gelukkiger maakt? Ook voor jouw personeel zal het veel aangenamer zijn als ze tijdens hun pauze buiten kunnen zitten in een kantoortuin. Ze kunnen even naar buiten gaan, genieten van de zon in de zomer en na de pauze vol energie en frisse moed weer aan het werk gaan.


Onderhoud

Wij kunnen niet alleen je bedrijfstuin aanleggen, maar we onderhouden hem ook graag voor je. We zorgen voor het complete plaatje. Ons ervaren personeel zorgt er niet alleen voor dat de tuin wordt aangelegd, maar we houden ook graag de bedrijfstuin voor je bij. Door regelmatig onderhoud verbeter je de uitstraling van je bedrijf.

Wil je een bedrijfstuin laten aanleggen?

Eén van onze specialisten komt graag bij je langs om te kijken wat er mogelijk is en welke opties er zijn. We helpen je graag bij het creëren van een zakelijke tuin die past bij jouw wensen en ideeën. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke tuinen kunnen we je bedrijf een betere uitstraling geven door het aanleggen van een professionele tuin.


In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.