Zakelijke tuin

Verbeter het aanzicht van uw bedrijf

Heeft u een bedrijf en wilt u dat uw bedrijf eruit springt? Het aanzicht is heel belangrijk voor de eerste indruk en de uitstraling van uw bedrijf. Heeft u een tuin of een ruimte voor of rondom uw bedrijf? U bent bij H.W. Mollema aan het juiste adres om een zakelijke tuin aan te leggen.

Vergroot uw representativiteit

Heeft u een bedrijf en ziet uw bedrijf er van binnen al spik en span uit? Wij helpen u graag om de buitenkant van uw bedrijf er professioneler en verzorgder uit te laten zien. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin het visitekaartje van het bedrijf wordt. Voor zowel groen als bestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons zijn alle opties mogelijk, u hoeft ons alleen maar te vertellen welke uitstraling u wilt en welk budget u heeft. Wij doen voor u de rest.

Wist u dat groen de mens gelukkiger maakt? Ook voor uw personeel zal het aanzienlijk aangenamer zijn als zij in de pauze buiten in een kantoortuin kunnen zitten. Ze komen buiten en kunnen in de zomer van de zon genieten en kunnen na de pauze weer vol energie en nieuwe moed aan het werk gaan.


Onderhoud

Wij kunnen niet alleen uw bedrijfstuin aanleggen, maar onderhouden hem ook graag voor u. Wij zorgen voor het totaalplaatje. Ons vakkundige personeel met jarenlange ervaring zorgt er niet alleen voor dat de tuin aangelegd wordt, maar wij onderhouden graag de bedrijfstuin voor u. Door periodiek onderhoud optimaliseert u de uitstraling van uw bedrijf.

Wilt u een bedrijfstuin laten aanleggen?

Eén van onze specialisten komt graag bij u langs om de mogelijkheden en opties te bekijken. Aan de hand van uw wensen en ideeën en onze jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke tuinen helpen wij u graag om de uitstraling van uw bedrijf te verbeteren door een zakelijke tuin aan te leggen.In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.