Unieke waterwellness in jouw tuin

Ben jij op zoek naar extra comfort voor in de tuin? Wil je waterplezier? Lekker dobberen tijdens de warme zomerdagen en in de winter heerlijk in een verwarmd zwembad baantjes trekken? Of wil je juist genieten van alle bubbels in een bubbelbad? Begint jouw hart al sneller te kloppen bij het idee? Bij H.W. Mollema is alles mogelijk.

Van buitendouche tot sauna

Om jouw tuin compleet aan jouw wensen te laten voldoen kun je bij ons terecht voor alle wensen en mogelijke vragen. Of je nu een buitendouche, bubbelbad, sauna of zwembad wilt: wij helpen je graag om jouw droomtuin te verwezenlijken. Na een heerlijk moment ontspanning in de sauna of in het zwembad jezelf even afspoelen onder de buitendouche? Niet bezweet het huis in hoeven te lopen. Dat is toch ideaal? Wij denken graag met je mee.

Wij leveren op het gebied van waterwellness het totaalpakket

Hoe fijn zou het zijn om in jouw drukke bestaan je lichaam en geest volledig te laten ontspannen? Wij hebben verschillende specialisten in dienst en zullen samen met jou ervoor zorgen dat er een schitterend ontwerp komt. Wij zullen vakkundig te werk gaan en plaatsen niet alleen een zwembad, bubbelbad, buitendouche of sauna, maar kijken naar het geheel van jouw tuin. Wij kijken met onze vakkundige blik naar waar op welke plek iets als best kan, zowel functioneel als voor het aanzicht. Wil je gras om je zwembad heen? Of wil je juist een houtensteiger?

Het is voor ons belangrijk dat je tevreden bent. Wij hebben al jarenlang ervaring in het totaalpakket. Een tuin met waterwellness is persoonlijk, daarom benaderen wij je ook persoonlijk. Wij komen graag bij jou op kennismakingsgesprek. Wij halen het best haalbare resultaat uit jouw budget. Wil jij je wensen en ideeën met ons bespreken? Vakkundig advies krijgen over alle mogelijkheden voor in jouw tuin? Maak een afspraak met ons.


In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.