Tuinverlichting

Elk seizoen tot in de late uurtjes kunnen genieten van jouw tuin? Wil je niet naar binnen gaan als het buiten donker wordt? Door op de juiste plaatsen in de tuin buitenverlichting aan te brengen heb je niet alleen voldoende licht, maar ook nog eens sfeer in de tuin. Moet je eens nagaan hoe fijn het zou zijn om nooit meer rekening te hoeven houden met de ondergang van de zon. Je kunt gewoon genieten in je eigen tuin wanneer je dat zelf wilt en dat allemaal dankzij de tuinverlichting.

Verschillende tuinverlichting

Om de perfecte lamp te vinden beschikken wij over veel verschillende soorten buitenlampen van hoge kwaliteit. Wil je een buitenlamp van LED? Wil je hanglampen? Wil je buitenlampen met sensoren? Bij ons is alles mogelijk. Als je lampen op het groen richt creëer je een bijzonder gezellige sfeer. Met onze professionele kijk weten wij precies waar de lampen bij jou in de tuin het beste kunnen hangen.


De beste totaaloplossing

Wij plaatsen en installeren niet alleen de verlichting, maar kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Met jouw wensen en ideeën en onze expertise op het gebied van verlichting kunnen wij samen tot het beste resultaat komen. Wij houden ons aan jouw budget en zullen het best mogelijke tuinverlichting resultaat voor in jouw tuin creëren. Wij bieden je de totaaloplossing.

Duurzaam en energie zuinig

Wij beschikken over in-lite led lampen. Deze lampen hebben een extreem laag energieverbruik van 12 volt. Daarnaast hebben een zeer lange levensduur. Wij hebben grondspots, staande lampen, wandlampen en buitenspots van in-lite in verschillende kleuren, vormen en maten.

Wil je meer weten over onze ledverlichting? Vraag gerust vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Wij komen bij je thuis en zullen kijken naar alle tuinverlichting mogelijkheden.  


In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.