Tuinontwerp Friesland

Ben je op zoek naar een bedrijf dat een tuinontwerp voor jou kan maken in Friesland? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Een tuin geeft de uitstraling aan een huis of bedrijfspand die het verdient. Het valt niet mee om zelf een tuinontwerp te maken. Dat weten wij bij H.W. Mollema maar al te goed. Daarom helpen wij sinds geruime tijd met het ontwerpen en realiseren van jouw droomtuin. Ons team van specialisten staat klaar om voor je aan de slag te gaan. 

Voordelen tuinontwerp  

Het maken van een tuinontwerp kent veel voordelen. Ben je klaar om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen? Dit zijn de voordelen: 

  • Met een tuinontwerp komt jouw droomtuin tot leven 

  • Minder stress en meer genieten van je tuin  

  • Hoeveelheid tuinonderhoud kun je zelf kiezen  

  • Verhoging van waarde van je huis met een exclusief tuinontwerp 

In 5 stappen op weg naar jouw droomtuin 

Om van je huidige tuin naar jouw droomtuin te komen hebben wij een 5-stappenplan gemaakt. We leggen je graag stap voor stap uit hoe een tuinontwerp bij ons in zijn werk gaat. 

1. KENNISMAKING 

Allereerst komen we graag bij je langs in Friesland voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bekijken we de huidige staat van je tuin en worden jouw wensen en ideeën door ons in kaart gebracht. Door jouw wensen in combinatie met je budget te bespreken, worden de eerste mogelijkheden besproken. 

2. HET TWEEDE BEZOEK 

Bij het tweede gesprek nemen we het schetsontwerp graag met je door. Hierbij krijg je al een goed beeld hoe jouw droomtuin er mogelijk uit komt te zien. Daarnaast nemen we de begroting met je door. Wij vinden het belangrijk dat we samen met jou tot een ontwerp komen wat voor beide partijen goed voelt. We passen het ontwerp zo nodig aan totdat jij tevreden bent! 

3. ONTWERP 

In deze fase is alles mogelijk. Heb je al een goed beeld hoe jouw droomtuin eruit moet komen te zien en maak je zelf een tuinontwerp of ben je al overtuigd door een potloodschets van een van onze collega's? Het kan ook zo zijn dat je liever een uitgebreid 3D-ontwerp van een tuinarchitect wilt. Bij H.W. Mollema is alles mogelijk om een tuinontwerp te creëren voor jouw tuin in Friesland.  

4. BESLOTEN BEGROTING 

Voordat wij aan de slag kunnen, maken we na goedkeuring van het ontwerp een begroting voor jouw ideale droomtuin.  

5. DE KEUZE IS AAN JOU 

Bij de laatste stap is de keuze aan jou. Onze groep van specialisten staan te popelen om jouw tuinontwerp te realiseren. Wanneer jij tevreden bent met het ontwerp en akkoord gaat met de besloten begroting gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag.  

Een tuinontwerp voor jouw tuin in Friesland

Een tuinontwerp voor jouw tuin in Friesland laat je natuurlijk maken door H.W. Mollema. H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar helpen wij mensen met het realiseren van hun droomtuin in Friesland, want wie wil dat nou niet? Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op. Daarnaast kun je de mogelijkheden voor jouw droomtuin bespreken in een kennismakingsgesprek.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV