Tuinonderhoud Hoogezand

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw tuinonderhoud in Hoogezand kan doen? Onze professionals helpen je graag met het onderhouden van jouw tuin. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van tuinen. Geen tuin is ons te gek. Ons team van specialisten staat klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Wat voor tuinonderhoud kan H.W. Mollema voor jou doen in Hoogezand?

Elke tuin is anders en daarom heeft elke tuin een andere aanpak nodig. Zo moet er bij een tuin met een groot gazon veel aandacht worden besteed aan het gezond houden van de grasmat. Terwijl bij een tuin met veel sierbestrating de aandacht gevestigd is op het verwijderen van onkruid tussen de kiezels en tegels. Ook zit er verschil in werkzaamheden door de verschillende seizoenen. In de winter worden bijvoorbeeld bomen gesnoeid. Naast de diverse vormen van tuinonderhoud is er ook nog verschil in hoe vaak jouw tuin onderhoud nodig heeft. De ene tuin vergt nu eenmaal meer onderhoud dan de andere. De hoveniers van H.W. Mollema helpen jou graag met het tuinonderhoud bij jou thuis in Hoogezand.

Wat zijn de voordelen van tuinonderhoud? 

Tuinonderhoud laten doen voor jouw tuin in Hoogezand is ideaal als je bijvoorbeeld geen groene vingers hebt of er simpelweg geen tijd voor hebt om jouw tuin te onderhouden. Jij geeft jouw wensen door aan een van onze experts en wij doen de rest. Hierdoor bespaar jij veel tijd en energie. Daarnaast kent het laten onderhouden van een tuin door H.W. Mollema nog meer voordelen zoals:

  • Wij zorgen voor een tuin met een verzorgde uitstraling 

  • Het tot leven brengen van jouw droomtuin 

  • Wel de lusten van jouw droomtuin, niet de lasten 

  • Gebruikmaken van onze kennis en expertise 

  • Jouw tuin blijft volledig behouden 

Tuinonderhoud in Hoogezand laat je doen door H.W. Mollema 

H.W. Mollema is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Naast tuinonderhoud leveren wij allerlei diensten, van tuinontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar verzorgen wij tuinonderhoud in Hoogezand en hebben we veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin. Heb jij vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV