Tuinontwerper en tuinarchitect Groningen

Een droomtuin begint bij een ontwerp gemaakt door onze tuinontwerpers of tuinarchitecten 

Wensen naar naar een nieuwe tuin of wilt u uw tuin laten renoveren? Een droomtuin begint bij een ontwerp. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met verschillende tuinarchitecten en tuinontwerpers.   

Onze tuinarchitecten kijken naar het geheel en maken het ontwerp zo realistisch mogelijk 

De tuin is een verlenging  van uw huis een plek die ingericht is aan de hand van uw smaak, een plek waar u zich thuis hoort te voelen. Onze tuinontwerpers en tuinarchitecten kijken niet alleen naar uw tuin, maar ze kijken naar het geheel. Wij vinden het belangrijk dat uw tuin aansluit bij de omgeving en het huis. Een tuin is een plek waar u tot rust kunt komen. Moet u eens nagaan hoe fijn het zou zijn om volop te genieten van de zon omringt door uw lievelingsbloemen, planten en/of bomen. Onze tuinarchitecten en tuinontwerpers maken het waar.   

Verschillende tuinontwerp mogelijkheden 

Onze tuinontwerpers en tuinarchitecten werken met verschillende ontwerpmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een 2D, 3D of zelfs een ontwerpfilm verwachten. Wij proberen de ontwerpen zo realistisch mogelijk te maken, zodat u een goed beeld heeft bij het toekomstige resultaat.  

Geen enkele uitdaging is te groot voor ons 

Wij werken alleen met kwaliteitsproducten. Tijdens het gehele proces wordt op elk front de maximale kwaliteit behaald. Als u uw wensen en ideeën met ons deelt maken onze tuinarchitecten en tuinontwerpers uw ideeën en wensen werkelijkheid. Wij zullen niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar ons doel is om de verwachtingen te overtreffen. Voor ons is geen enkele uitdaging te groot.  

Wilt u een unieke tuin en wilt u dat wij uw tuin onderhanden nemen? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en wij komen bij u langs om de ideeën & mogelijkheden te bespreken. 

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV