Tuinontwerper en tuinarchitect Groningen

Wil jij een nieuwe tuin aanleggen of jouw tuin laten renoveren? Jouw droomtuin begint met een tuinontwerp. Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we samen met verschillende tuinarchitecten en tuinontwerpers. Onze tuinarchitecten kijken naar het geheel en maken het ontwerp zo realistisch mogelijk.

De tuin is een verlenging van je huis, een plek die ingericht is naar jouw smaak, een plek waar jij je thuis hoort te voelen. Onze tuinontwerpers en tuinarchitecten kijken niet alleen naar jouw tuin, maar ook naar het geheel. Wij vinden het belangrijk dat jouw tuin aansluit bij de omgeving en het huis. Een tuin is een plek waar jij tot rust kunt komen. Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn om volop te genieten van de zon, omringd door jouw favoriete bloemen, planten en/of bomen. Onze tuinarchitecten en tuinontwerpers maken het waar.

Verschillende tuinontwerp mogelijkheden 

Onze tuinontwerpers en tuinarchitecten werken met verschillende ontwerpmogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een 2D ontwerp, 3D ontwerp of zelfs een ontwerpfilm verwachten. We proberen de ontwerpen zo realistisch mogelijk te maken, zodat je een goed beeld hebt van jouw toekomstige resultaat.

Geen enkele uitdaging is te groot voor ons 

We werken alleen met kwaliteitsproducten. Tijdens het gehele proces wordt op elk front de maximale kwaliteit behaald. Als je je wensen en ideeën met ons deelt, maken onze tuinarchitecten en tuinontwerpers jouw ideeën en wensen werkelijkheid. We zullen niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen. Voor ons is geen enkele uitdaging te groot.

Wil je een unieke tuin en wil je dat we jouw tuin onder handen nemen? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en we komen bij jou langs om de ideeën en mogelijkheden te bespreken.


Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV