Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten

Ben je op zoek naar een bedrijf dat tuinaanleg en/of tuinonderhoud voor je kan doen in Winschoten? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Onze professionals helpen je graag met het aanleggen en onderhouden van jouw droomtuin, of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of een tuinrenovatie. Ons team van specialisten staat klaar om voor je aan de slag te gaan.

Tuinaanleg 

Bij tuinaanleg is van alles mogelijk om van je huidige tuin naar jouw droomtuin te gaan. Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen of de huidige tuin veranderen? Je hebt vast al wel een beeld van hoe jouw tuin in Winschoten eruit moet komen te zien. Echter vraagt dit veel denk- en meetwerk bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Je kunt ervoor kiezen om een tuinontwerp te laten maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp geef je aan wat jouw wensen zijn, zodat onze vakmensen met hun kennis en ervaring kunnen kijken wat er technisch gezien mogelijk is en met ideeën en suggesties kunnen komen. Op deze manier kun je samen met onze specialisten jouw droomtuin verwezenlijken.

Tuinrenovatie 

Wil je geen compleet nieuwe tuin, maar is jouw huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van het herinrichten van je tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil. Op deze manier krijgt jouw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat er een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden.

Tuinonderhoud 

Ook kunnen wij jou volledig ontzorgen op het gebied van het onderhoud van jouw droomtuin. Wij zorgen ervoor dat jouw tuin er verzorgd bijligt. Door het onderhoud uit te besteden en gebruik te maken van onze kennis en expertise, hou jij meer tijd over voor andere zaken.

Voordelen tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten 

Het laten doen van tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten kent veel voordelen. De tuin wordt volledig naar jouw wens gemaakt. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel onderhoud je aan jouw tuin wilt hebben. Onze specialisten houden hier dan rekening mee. Daarnaast heeft het aanleggen en onderhouden van een tuin door H.W. Mollema nog meer voordelen, zoals:

  • Creëren van een tuin die veilig is voor iedereen, jong en oud 
  • Tot leven brengen van jouw droomtuin 
  • Wel de lusten van jouw droomtuin, niet de lasten 
  • Verhoging van de waarde van je huis  

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten door H.W. Mollema 

H.W. Mollema is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar verzorgen wij tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten en hebben we veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin. Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV