Tuinaanleg en tuinonderhoud Winschoten

Ben je op zoek naar een bedrijf die tuinaanleg en/of tuinonderhoud voor jou kan doen in Winschoten? Dan ben je bij H.W. Mollema aan het juiste adres. Onze professionals helpen je graag met het aanleggen en onderhouden van jouw droomtuin. Of het nou gaat om een compleet nieuwe tuin of een tuinrenovatie. Ons team van specialisten staat klaar om voor je aan de slag te gaan. 

Tuinaanleg 

Bij een tuinaanleg is van alles mogelijk om van je huidige tuin naar je droomtuin te gaan. Wil je een nieuwe tuin aan laten leggen of de huidige tuin veranderen? Je hebt vast al wel een beeld hoe je tuin in Winschoten eruit moet komen te zien. Echter vraagt dit veel denk- en meetwerk bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Je kunt ervoor kiezen om een tuinontwerp te laten maken. Tijdens het maken van het tuinontwerp geef je aan wat jouw wensen zijn, zodat onze vakmensen met hun kennis en ervaring kijken wij wat er technisch gezien mogelijk is en komen wij met ideeën en suggesties. Op deze manier kun je samen met onze specialisten jouw droomtuin verwezenlijken. 

Tuinrenovatie 

Wil je geen compleet nieuwe tuin maar is je huidige tuin toe aan een opknapbeurt? Dan is tuinrenovatie een uitkomst. Een tuin renoveren varieert van herinrichting van jouw tuin tot het vervangen van de huidige materialen, bestrating en beplanting. Deze veranderingen maken vaak een groot verschil, op deze manier krijgt jouw tuin een totaal nieuwe uitstraling zonder dat een compleet nieuwe tuin aangelegd hoeft te worden. 

Tuinonderhoud 

Ook kunnen we jou volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud van jouw droomtuin. Wij zorgen voor een levende tuin dat er verzorgt bij ligt. Door het onderhoud uit te besteden en gebruik te maken van onze kennis en expertise hou jij meer tijd over voor andere dingen.  

Voordelen tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten 

De tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten laten doen kent veel voordelen. De tuin wordt geheel naar jouw wens gemaakt. Je kunt dus zelf bepalen hoeveel onderhoud je aan je tuin wil hebben. Onze specialisten houden hier dan rekening mee. Daarnaast kent het aanleggen en onderhouden van een tuin door H.W. Mollema nog meer voordelen zoals: 

  • Creëren van een tuin die veilig is voor iedereen, voor jong en oud 
  • Tot leven brengen van jouw droomtuin 
  • Wel de lusten van jouw droomtuin, niet de lasten 
  • Verhoging van waarde van je huis  

Tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten door H.W. Mollema 

H.W. Mollema BV is een hoveniers- en bestratingsbedrijf met ongeveer 30 specialisten in dienst. Onze experts leveren diensten van ontwerp tot nazorg. Al ruim 20 jaar doen wij tuinaanleg en tuinonderhoud in Winschoten en hebben we veel mensen blij mogen maken met hun droomtuin. Heb je vragen voor ons? Schroom niet en neem contact met ons op.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV