plan van aanpak tuin voorjaar

Wat houdt een plan van aanpak voor jouw tuin in?

Wil je, wanneer de lente begint, direct aan de slag met jouw tuin? Dan is het verstandig om dit in de winter voor te bereiden. Wij kunnen dit voorwerk doen door een plan van aanpak te maken. Dit plan zorgt ervoor dat het project overzichtelijk is en blijft gedurende het hele proces. Hierin wordt beschreven wat er gaat gebeuren in jouw tuin, hoe het uitgevoerd wordt en wanneer welke werkzaamheden worden verricht.

De voordelen van een plan van aanpak maken in de winter   

  • Het scheelt voorbereidingstijd in het voorjaar
  • Duidelijk overzicht van de geplande diensten
  • Bepaalde werkzaamheden kunnen alvast in de winter worden uitgevoerd
  • Je weet van tevoren waar je aan toe bent en wat er gaat gebeuren

Onze specialisten komen bij je langs

Dankzij de kennis van onze hoveniers weten wij precies waar en wanneer bomen, planten of gras geplaatst kunnen worden. Daarnaast kunnen wij jou ook attenderen op werkzaamheden die in de winter verricht kunnen worden, zoals reparaties of een volledige tuinaanleg. Voordat een plan van aanpak gemaakt wordt, komt een van onze specialisten bij jou langs om af te stemmen wat jij wilt.

Maak direct een afspraak! 

Lijkt een plan van aanpak jou wat? Vraag dan hieronder een kennismakingsgesprek aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak in te plannen. Ook wanneer jij alleen wat extra informatie wilt of vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.

Onze projecten.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.

BTN de Haas BV