Grafinrichting en herinnerings-bomen

Soms gebeurt het dat mensen in onze directe omgeving overlijden. Afscheid nemen is moeilijk, daarom is het belangrijk om een mooi afscheid te realiseren dat aansluit bij de wensen van jouw dierbare.

Grafinrichting en onderhoud

Is er iemand dicht in jouw omgeving overleden en wil je die persoon graag een passende begrafenis geven? Hoe waardevol zou het zijn om een mooi en uniek graf te hebben dat perfect past bij de overledene en altijd goed onderhouden wordt. Als je weet waar jouw dierbare van hield, maar niet weet hoe je dit op een mooie manier kunt vormgeven, staan wij graag voor je klaar om te helpen.

Met onze expertise kijken wij op een andere manier naar de grafmogelijkheden. Met alle respect en onze kwalitatieve vaardigheden willen wij het graf van jouw dierbare ook graag voor jou onderhouden.

Herinneringsboom 

Als je een dierbaar persoon verliest, brengt dit erg veel verdriet met zich mee. Een herinneringsboom houdt de dierbare herinneringen levend. Het is een boom waar de as van jouw dierbare bij is uitgestrooid, een boom die je steeds sterker en groter ziet worden. De plek waar de boom staat wordt een plek waar je naartoe kunt terugkeren in moeilijke en makkelijke tijden. Het is een boom die je kan laten lachen en huilen. In overleg met je wordt er gekeken welke boom het beste bij jouw dierbare past.

Uw verdriet verzachten 

Wij willen jouw verdriet verzachten door je een plek te bieden waar je zowel een dierbare kunt begraven als gecremeerd kunt worden, en waar je herinneringen kunt koesteren. Heb je interesse in een boom? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren werken wij met trots samen met onze partners.
Zo garanderen wij keer op keer succes.