Grafinrichting en herinneringsbomen

Soms gebeurt het dat mensen dicht in onze omgeving overlijden. Afscheid nemen is moeilijk, daarom is het belangrijk om een mooi afscheid te realiseren, naar de wensen van uw dierbare.  

Grafinrichting en onderhoud

Is er iemand dicht in uw omgeving overleden en wil die persoon graag begraven worden? Hoe fijn zou het zijn om een mooi en uniek graf te hebben die precies bij de overledene past en die altijd mooi en goed onderhouden is. Als u weet waar uw dierbare overledene van hield, maar u niet weet hoe u dit tot een mooi geheel kan inrichten, dan helpen wij u hier graag bij.  

Met onze expertise kijken wij op een andere manier naar de grafmogelijkheden. Met alle respect en onze kwalitatieve vaardigheden willen wij het graf van uw dierbare ook graag voor u onderhouden. 

Herinneringsboom 

Als u een dierbaar persoon verliest dan brengt dit erg veel verdriet met zich mee. Een herinneringsboom houdt de dierbare herinneringen vers. Een boom waar de as van uw dierbare bij is gestrooid, een boom die u steeds sterker en groter ziet worden. De plek waar de boom staat wordt een plek waar u na terug kunt keren in moeilijke en makkelijke tijden. Een boom die u kan laten lachen en huilen. In overleg met u wordt er gekeken welke boom het beste bij u dierbare past.  

Uw verdriet verzachten 

Wij willen uw verdriet verzachten door u een plek te geven voor zowel een dierbare die begraven als gecremeerd is waar u herinneringen kunt ophalen. Heeft u interesse in een boom? Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. 

In samenwerking.
Met trots.

Om de mooiste tuinen te kunnen realiseren 
werken wij met trots samen met onze partners. 
Zo garanderen wij keer op keer succes.